Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Makyajlı Sis Farı ve Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar forumu ve interneti araştırdım ancak makyajlı focus un sis farının nasıl söküleceğini daha doğrusu ampülünün nasıl değişeceğini bulamadım. Kolay bir yolu var mı oksa tamponun sökülmesi gerekli mi ampül değişimi için.

Bir de fardaki  park ampüllerini led le değiştirmek istiyorum onun kolay yolu var mı farkomple sökülmesi gerekir mi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler 

--39 dakika sonra eklendi--
2 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Sis farının en kolay sökülme tarzı farları sökerek oluyor. Diğer türlü eliniz zor uzanır.

Farları iki vidayla söküyoruz galiba. Peki sökmek sorun olurmu

Yanıtlama zamanı:
15.10.2017 - 11:40 tarihinde, Ercan Bayram yazdı:

Teşekkürler 

--39 dakika sonra eklendi--

Farları iki vidayla söküyoruz galiba. Peki sökmek sorun olurmu

2 vida aynen. Sorun olacak bir durum yok. Zaten ampülü patlasa gene mecbursunuz farı sökmeye. Rahat olun sadece soket var farı bağlayan tesisata.Ama soketi sökerken soketin tırnağına dikkat edin kırılmasın

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde ön tampondan hafif kaza yapmış 3,5 kasa focus gördüm. Sis fari çerçevesi yoktu,çaktırmadan inceledim. Tirnakli bir parça ve dışarıdan hiçbir şeyi sökmeden kredi karti yada benzeri biraz sert bir malzeme ile sökülebilecek gibi geldi bana. Bende çerçeveyi krom çerçeve ile değişmek istiyorum ama cesaret edipte yapamadım...

Yanıtlama zamanı:
Geçenlerde ön tampondan hafif kaza yapmış 3,5 kasa focus gördüm. Sis fari çerçevesi yoktu,çaktırmadan inceledim. Tirnakli bir parça ve dışarıdan hiçbir şeyi sökmeden kredi karti yada benzeri biraz sert bir malzeme ile sökülebilecek gibi geldi bana. Bende çerçeveyi krom çerçeve ile değişmek istiyorum ama cesaret edipte yapamadım...

Söylemeyi unuttum,sis farı bağlantı vidaları,siyah çerçevenin arkasında, sökmek için aracın farını sökmeye gerek yok. Yapılması gereken sis fari çerçevesini dışardan sökmek,tek sorun bunu nasıl yapacağımi bilmiyom. Çerçeve söküldükten sonra sis farı vidaları tam karşında duruyor olucak..
Yanıtlama zamanı:

burada detaylı olarak gösteriyor. umarım çinceniz vardır...:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.