Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442457 Iyi aksamlar arkadaslar. Aracim 2012 model focus 3. trendx paket. Araci ikinci el aldim ve aracimin hiz sabitlemesi bazen calisiyor bazen calismiyor. Servise gittim. Sadece arizanin tespiti icin 250 lira istediler. parca icin ne kadar isteyedeklerdi kim bilir. Daha once bu hiz sabitleme tusunu soken varmi aranizda. Cunku ben kendim sokup temassizlik varmi yok mu bakmak istiyorum. Direksiyonda airbag oldugu icin korkuyorum. Bu arada hiz limitini astigim halde bile calismiyo bazen. Yani 90 larda filan bile calismiyo. Direksiyona bi yumruk atiyorum calisiyo bazen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442482 Airbag i söküp soketini çıkarın sonrası kolay zaten göreceksiniz. Airbag kenarlardan dengeli şekilde çekin, korkmayın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442491 MCA için ama makyajsız kasa ile benzer bakarak çözebilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20178 yıl comment_442538 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Airbag i söküp soketini çıkarın sonrası kolay zaten göreceksiniz. Airbag kenarlardan dengeli şekilde çekin, korkmayın... güvenli olması açısından motor bölğmğndeki sigorta tablasından rolesini çıkarın ecuya arıza kaydı atar patlama riski var ... Ekim 10, 20178 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456229 Benim aracımda hız sabitleyici canı isterse çalışıyor servis tuşların değişimine 400 ile 600 tl arası fiyat verdi şase numarasına göre fiyatı değişiyormuş bu tuşları açarak bi alkolle falan temizlesek nasıl olur böyle bir işlem yapan varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20188 yıl comment_480694 Benim şuan düzeldi bilezik mi ne varmış direksiyonun altında usta öyle dediler o arıza yapabiliyormuş kornada çalmama durumu oluyor mu? Benim sök taktsn sonra birde yazılımı güncellendik maşallah diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20187 yıl comment_483880 Arkadaşlar 2014 ford focus trend x dizel aracımda hız sınırlayıcı calısıyor (LIM SET) HIZ SABITLEYICI calısmıyor aracı bılgısayara bağlayınca Kod: B112B - Direksiyon Simit Modülü P0564 - Seyir Denetimi Çok İşlevli Giriş ADevresi kodları cıkmakda aynı sorunu yaşayan çözüm bulan arkadaşlar var mı ? Varsa bilgi verirmisiniz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın