Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl comment_441391 Herkese selamlar. 2013 titanium smart benzinli focus kullanıcısıyım. Son zamanlarda aracım yoldaki tüm hataları hissettirecek kadar sallanmaya başladı. Bilgisini sorduğum kişilerden çok fsrklı cevsplar geldi. Lastik diyen de oldu ön ve srka düzen ile ilgili terimler söyleyende. Sizlerin başına da böyle bir şey geldi mi acaba. Bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Herkese saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl comment_441396 Tek tek en basit adımdan sona doğru kontrol ettireceksiniz başka çaresi yok, birinin başına gelmiştir ama sizinki ile aynı olmayabilir. Ayrıca sallanma, dikey mi? Titreşim gibi. Yoksa sağa-sola mı? Anlayamadım. Önce lastik havalarını kontrol edin daha sonra rot ve balans kontrolü yaptırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl Yazar comment_441398 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tek tek en basit adımdan sona doğru kontrol ettireceksiniz başka çaresi yok, birinin başına gelmiştir ama sizinki ile aynı olmayabilir. Ayrıca sallanma, dikey mi? Titreşim gibi. Yoksa sağa-sola mı? Anlayamadım. Önce lastik havalarını kontrol edin daha sonra rot ve balans kontrolü yaptırın. Sağa-sola gibi sallanma daha çok. Lastik havalarını nerdeyse günlük kontrol ediyorum ama rot ve balans ayarına hiç bakamadım uzun süredir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441647 Bende de tam 90 km hıza gelince sallanma oluyor,Yaklaşık 2 aydır var,öncesinde 2 defa rot balansa götürdüm en ufak bi sorun yok dediler 1 kere sert bi şekilde bi çukura girmiştim,acaba bi yerlere zarar vermişmidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441648 03.10.2017 - 10:46 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Amortisörleri de kontrol ettirmeli. Hafta sonu göstereceğim servise... --0 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Kenan Korkusuz yazdı: Bende de tam 90 km hıza gelince sallanma oluyor, Yaklaşık 2 aydır var,öncesinde 2 defa rot balansa götürdüm en ufak bi sorun yok dediler 1 kere sert bi şekilde bi çukura girmiştim,acaba bi yerlere zarar vermişmidir Bende bi kaç kere sert çukurlara girdim ama anlayamadım nedenini. Zarar verdiysek neye zarar vermiş olabiliriz ki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın