Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441116 Arkadaşlar merhaba. Bir önceki aracımda Bosch'un 4 tırnaklı Super 4 bujilerini kullanıyordum. Çok memnun kalmıştım. Şimdi bulamıyorum. Buralarda bir tane yetkili Bosch servisi vardı, o da kapanmış.. Bu bujileri tekrardan yeni aracımda kullanmak istiyorum.. 1.6 Ti-Vct için Nerden bulabiliriz bir fikri olan var mı.. Bu arada bu bujileri şiddetle tavsiye ederim. Saygılar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441118 Bu motorla denemeden mi şiddetle tavsiye ediliyor, ilginç Ben de şiddetle üreticinin önerdiğinden çıkmamanızı öneriyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441119 Bosch Car Servisi arkadaşım var, Ataşehir'de. Söyleriz kargo ile yollar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441142 4 saat önce, Burak Şenoğlu yazdı: Bu arada bu bujileri şiddetle tavsiye ederim. Saygılar.. Burak bey,bu bujileri şiddetle önermeniz neye dayalı.Ne gibi artılarını gördünüz,biraz açarmısınız?Araç LPG'de kullanınılıyor yanılmıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl Yazar comment_441168 Aracım lpg li değil. Yakıt sarfiyatını bayağı düşürmüştü ve aracın gaz tepkileri de hissedilir derece de artmıştı.. --1 dakika sonra eklendi-- Bosch Car Servisi arkadaşım var, Ataşehir'de. Söyleriz kargo ile yollar [emoji106]Gürkan öyle bir imkan varsa hemen alırım.. ücretini iban'a yollarım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın