Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440847 Sompo kasgo hakkındakşi düşünceleriniz neler, bakıyorum focusclubda baya yaptıran var, memnun musunuz kullanmak nasip olmasın ama kullandıysanız hizmeti hakkında bilginiz varmı.. Bir de mini hasarı tramere işliyorlarmış seneye onlara yaptırırsanız sıkıntı yok ama başkasına yaptırırsanız hasarsızlık indirimi kayboluyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440849 Sampo kullandım. Sadece çekici ihtayicim oldu . Bir çok yetkili servis ile anlaşması var . Mini onarım belli bir limite göre hasarsızlık etkilemiyor bu diğer kasko firmalarında da geçerli . Kasko klozunda belirtiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440852 Kardeşim bikere yaptirdi,minihasar trimer kaydindan dolayi tekrar yaptirmadi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440857 En iyi cevabı sigorta poliçesinin teminatlarını oluyarak alabilirsiniz. benim önceliğim bir kaskoda olmazsa olmazım yetkili servis ve orijinal parça kullanımı. Pert anında aracın kasko bedelinin tamamını ödemesi. Arabanın başına bişi gelse Eksperin insafına bırakıp arabamı merdiven altı sanayi köşelerine terketmezdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl Yazar comment_440917 15 saat önce, Serkan erden yazdı: Kardeşim bikere yaptirdi,minihasar trimer kaydindan dolayi tekrar yaptirmadi.. minihasarı kayda alıyorlarmış malesef seneye de başka şirkete geçersen bam bam bam Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl comment_440934 Bizim araba Japon (Honda Jazz) kaskoyu Sampo Japon dan yaptırdık, Honda yetkili servisinde geçmiyor bu kasko ironik geldi bana Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın