Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440797 Arkadaşlar merhaba. 2010 model Focus 2 benzinli otomatik vites almayı düşünüyorum. Otomatik şanzumanda sorun yaşar mıyım? Araç 58.000 km de ve Titanyum modeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440799 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440800 Forumda araştırma yapıp geçmiş konularımızı okudunuz mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl Yazar comment_440833 Biraz araştırdım ama tam olarak tatmin olmadım maalesef.. bu bakımdan tekrar sormak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440834 1 dakika önce, Suat Ülger yazdı: Biraz araştırdım ama tam olarak tatmin olmadım maalesef.. bu bakımdan tekrar sormak istedim. Kolay kolay sorun yaşamazsınız ama sonuç olarak ürün ikinci el geçmişinden emin olmadan bir yorum yapmak ne kadar doğru olur karar sizin Çift kavrama gibi değil tam otomatik şanzımanlar genel olarak bu yönde araştırma yapabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440848 4 ileri klasik şanzumanlarda herhangi bir kronik problemler yok. Kullanım olarakta sizi tatmin ederse, alacağınız araçtada herhangi bir problem yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ş.içi yakıtınız 11-12lt leri bulur. Bunuda göz önünde bulundurun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440856 Yakıt ve performansı dert ediyorsanız uzak durun. Şanzıman sağlam ve tam otomatik bir şanzıman, kolay kolay arıza vermez. 45 binde bir yağ ve filtre değişimi var. İkinci el alacaginiz için biraz uzun test ederseniz iyi olur. Muhtemelen LPG li olacagi için motorun durumu daha önemli bence. Şanzıman testinde down-kick tepkisi ve vites geçiş hissiyatı önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl Yazar comment_441004 Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın