Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20179 yıl comment_437357 merhabalar km saati yolda giderken biranda 0 gösteriyor gösterge panelindeki km bilgisinde de ----------- bu şekilde çizgi halinde gösteriyor sebebi ve çözümü nedir böyle bi durum başına gelen varmı resmini de atacağım şimdiden herkese teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20179 yıl comment_437360 Mk1 kullanırken benim aracımda da olmuştu. Km. okuyucuyu değiştirdim sorun çözüldü. Başka bir adı vardı ama aklıma gelmedi şimdi. Çakmak ebatlarında bir parça. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl Yazar comment_437450 km sensörü mü abi yada müşürü bi deneyeyim teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437524 Merhaba, Bu focus mk1'lerde neredeyse kronik bir sorun neredeyse demek bile yanlış olabilir her neyse, evet hız sensörü veya kilometre sensörü de denilen yaklaşık olarak ruj boyutlarında elektronik cihazın bozulmasından dolayı yapıyordur aynısını yaşamıştık eski aracımızla bu parça illa ki belli bir süre sonra sanırım bozuluyor orjinali 130 - 140 tl civarında olabilir. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl comment_439262 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Duyuruları & Kuralları kategorisinden Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20178 yıl comment_440209 aynısı şu an bendede var. baskı balata alt üst merkez takım değişim yapıldıktan sonra oldu. usta hatası değildir umarım çok kızarım yoksas. hız sensörü değişecek diye heryerde okudum. bakcaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl Solution comment_441251 Arkadaslar merhaba. Sorun km sensorundeymis. Bunlar manyetik oldugu icin hassas oluyormus 100tl ye orjinali aldim usta ucretsiz degistirdi ve hicbir sorun kalmadi. Bu lanet calismayinca arabada oluşan iktirdarsızlik normalmis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20188 yıl comment_463046 Aynı sorun bende de var. Sorunu çözebildiniz mi? 24.09.2017 - 11:03 tarihinde, Erdem Ceylan yazdı: aynısı şu an bendede var. baskı balata alt üst merkez takım değişim yapıldıktan sonra oldu. usta hatası değildir umarım çok kızarım yoksas. hız sensörü değişecek diye heryerde okudum. bakcaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20188 yıl comment_465511 hız sensörünü değiştirince otomatik olarak rolanti, km saati, gaz yememe problemleri gitmiş oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın