Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl comment_436758 Merhabalar aracım 2015 focus 1.6 tivct powershift. Tüp yok benzinli kullanıyorum. Özellikle motor soğukken ilk marşa bastığımda sarsıntılı çalışıyor. Konsolun orta iç kosmına doğru sarsıntı sesleri de geliyor. Rölantiye geçtiğinde de çok hafif titreme yapıyor. Aracım 18 bin km de bujiler hiç değişmedi bujiden olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437166 Bu focus ların her modeli böyle demek ki . Dizel benzin farketmiyor genelinde rölanti de titreşim meşhur. 2011 dizel var bende rölantide horon(bana göre) tepiyor hiç bir arızası da yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20187 yıl comment_483057 Belki 8 adet fiestasından Cmax ına farklı ford araçlar kullandım hepsi rahmetli azer bülbül tadında. Artık kendimce ibrede oynama yok tüketim normal motor takozuda sağlamsa basıyorum gaza. Kaza anında motorun aracın altına girip yaşam kabinini koruma amaçlı yapıldığı montaj mantığından kaynaklanıyor. Zamanında bu motoru bu şekilde yerleştirme kararı veren sayın meslektaş arkadaşım mühendis beyin kulaklarının çınlaması hiç bitmeyecek diye düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın