Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436177 merhaba ıyı gunler 2008 otomatik fokusum var arac daha 138 bınde sorunum şu aracla yokuş aşağı kırmızı ışıkta fren tutunca kasıp sıkısıyor sanki sonra bırakıyor bunun sebebi nedir acaba yeni yağ ve filitre değiştim ama saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436178 Tam otomatik araba frene tam basmadığınız sürece ileriye gitmeye çalışacaktır hele bir de yokuş aşağı ise. Tam olarak anlatmak istediğinizi anlamak -uzaktan- güç tabi. Benim anladığım yönde, sorun yok gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl Yazar comment_436179 hocam tam basıyorum frene fakat kasılıyor sonra bırakıyor hele bıraz da hızlı olunca sıkıyor kendını tabirince --10 dakika sonra eklendi-- istanbulda otomatik şanzumandan anlayan ıyı yerler veya ustalar var mı bakım yaptıracağımız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436181 Ben aynı şanzımanı kullandım. Çok anormal bir durum değil. Hele yokuş aşağıda kasması ve biraz ses gelmesi normal. Düz yolda duraklama yaparken de (lambada bekleme, sıkışık trafik, vs.) N ye almayı tercih ediyordum. Zira şanzıman D pozisyonunda gaz vermeden de ivmelenme isteğinde olduğu için bunu yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl Yazar comment_436184 normal birşey o zaman bu problem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436189 24 dakika önce, rıdvan can yazdı: normal birşey o zaman bu problem Sonuç itibariyle problem olup olmadığını biz burdan anlayamayız. Otomatik şanzımanların ayrı ayrı karakterleri var. Ve en büyük sorunları genelde vites değiştirme kararsızlığı ve geçişlerde vuruntu, aşırı hissiyat vermesi olur. Sizin bahsettiğiniz minvalde bence sorun yok. Ama siz tersini düşünüyor ve rahat değilseniz bir servise gösterin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436249 Frene basınca şanzıman vites küçültüp motor freni yapıyor olabilir mi? Yani kasma esnasında devir yükseliyor mu mesela? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl Yazar comment_436275 motor freni uygun ve mantıklı fakat otomatik araclarda boyle bir özellık var mı hele bide bıraz eski bir model 2008 arac yok devir düşüyor frene basıncada Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın