Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20178 yıl comment_434927 Focus 2014 Trend aracıma bugün motorin alacaktım pompacı depoya pompa ucunu sokabilmek icin bir hayli ugrasti. Sorun nedir ? Bu arızaya hangi tamirci grubu bakar ? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl comment_434952 Yakıtı her zaman aldığınız yerden mi almaya gittiniz.Hatta herzaman aldığınız pompadan mı desem daha doğru olur.Benim bir kaç defa dikkatmi çekti.Bazı pompaların ağız çapları farklı oluyor.Ondan dolayı olmuş olabilir.Farklı istasyon yada pompalardada denemek lazım. Birkaç defa şöyle bir şey geldi başıma.Pompayı depoya takıyor pompacı.Yakıtı vermeye başlıyor.Depo boş olmasına rağmen depo hava yapıp yakıt geri fışkırıyor ağızdan.Depo boş bu pompadan kaynaklanıyor dememe rağmen pompacılar kabul etmiyor.Gidiyorum yol üzerindeki başka istasyona gayet güzel doluyor depo.Bunların hepsi yanlış pompa ağzından kaynaklanıyor.Pompa ağızları araca uyum sağlayamaya biliyor bazen.Ama deponuzun kilit mekanizmasının bozulduğundan eminseniz hemen her tamirci yapar diye tahmin ediyorum.Deponuzu alttan komple sökecekler.Ağızdaki kilit mekanizmasını yenisiyle değiştirecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435847 2015 1.5 tdci aracıma yakıt almak için istasyona girdim.Araçtan uzaklaşıp market önünde beklemeye başladım.Pompacı bir süre pompayı sokmak için uğraştı. Sonra bana dönüp abi bunun üst kapağı kırılmış pompa girmiyor dedi. Yakıt deposunu açınca iki tane daha kapak var içerde. üst kapağı kırılmış. Penseyle kırılan kapağı çıkardık. Sonra yakıtı doldurdu. Bu tür hasarları kasko karşılar mı acaba? İnternetten arattım üst kısmı kendim söküp parçalanan kısmı yapıştırabilir miyim diye ama bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435851 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Kasko ödemiyor. Peki bu kısmı ben sökebilir miyim? Biraz uğraştım ama tırnaklar falan var. Bir tane de plastik bir çıkıntı var. Servis bulunduğum yere 150 km. Yapabilirsem gitmeyim diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435864 O soruyu da okudum fakat fikrim olmadığı için atladım. Bana sağlıklı bir fikir gibi gelmedi. Bu haliyle nasıl kırıldıysa benzer darbe ile tekrar rahat şekilde kırılacak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın