Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl comment_434118 Selamlar geçenlerde eşim oğlanın sol arka kapısı aralıkken kapıları kitlediğini arabanın herhangi bir uyarı vermediğini söyledi.Bende test ettim ön kapı açıkken kapılar kilitlenmeye çalışıldığında kilitlenmiyor, ancak arka kapılar açıkken kilitlenmeye çalışıldığında hiç bir uyarı vermeden kilit sesi gelip aynalar kapanıyor ön kapılar kilitleniyor. Daha önce punto evo aracımız vardı, arka kapılar veya bagaj açıkken kapı kilitlendiğinde kilit sesi gelir ancak farları hızlıca yakıp söndürerek uyarı verirdi. Bu tüm focuslarda böylemi? Böyle ise çocuklu aileler arkakapılara dikkat etmeli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl comment_434121 Evet böyle. Çocuklu/çocuksuz kapılara bakmak faydalı tabi aslında uyarı var dörtlüler yanmıyor ve arka kapılar kapatıldığı taktirde o da kilitlenmiş oluyor tekrar düğmeye basmaya gerek yok. Bagaj da böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl Yazar comment_434123 Teşekkür ederim, evet açık kalan kapı kapatıldığında oda kilitleniyor, dikkat etmek gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl comment_434124 Ben bu özelliği (kilitlemenin aktif olması) çok beğeniyorum malum anahtarsız giriş/çıkış yok. Eşya alacağım kapıyı (arka veya bagaj) açıp, arabayı kitleyip anahtarı cebe atıyorum daha sonra kapı kapattın mı iş tamam, anahtarla işin kalmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20178 yıl comment_434143 Kapıyı kilitledikten sonra bagaj kapağını ya da arka kapıları kapatabilmek aslında bir özellik ve Yakup'un da bahsettiği gibi oldukça faydalı. Kapılardan birisi açık ise, dörtlüler yanmadığı gibi, parklar da uzun süre sönmüyor. Ancak araç aslında kilitlenmiş oluyor (tabi açık kalan kapı hariç ) --3 dakika sonra eklendi-- Cmax'daki ilk tecrübemi hatırladım. Bir akşam arabayı parkettik, eve çıktık. Baktım bizim araba halen ışıl ışıl. Kilitliyorum tepki yok. Yanına indim. Kilitliyorum ses geliyor, aynalar kapanıyor ama ışıklarda tepki yok. İçine girdim, far ayarlarıyla iç aydınlatma ile oynadım, yine aynı. Sonra aracın etrafını dolanayım dedim, meğer sağ arka kapı tam kapanmamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20178 yıl comment_434146 Arka kapılardan biri tam kapanmadığında kumandadan kilitleyince yarım kapalı olan kapı kilitlenmiyor. Tekrar kapıyı açıp kapatmanız gerekiyor. Bunu da unutmamak lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın