Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433940 Sifir 4 adet lastik aldim 20000km yol yaptim onleri arkaya arkayi one taktirdim araba sola cekmeye basladi.. On lastikleri karsilikli degistirdik yine sola cekiyor.. Rot balans servisine gittim hic bir sorun bulamadilar.. Tekrar lastikciye gittim ilk eski yerlerine geri takildi lastikler duzeldi.. Lastik ustasi abi uretim hatasi var bunlarda aldigin yere git dedi.. Bende gittim tekrar rot ayari balans ayari hepsine bakildi on arka degisim sagli sollu capraz degisim jant kontorolu sorun cozulmedi sola cekiyor ve yine ilk yerlerine geri takildi lastikler hopbala artik nee yaparsan yap sola cekiyor araba.. Acaba sorun ne olabilir? araba Ford focus trend x Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433942 44 dakika önce, Ercan C yazdı: Sifir 4 adet lastik aldim 20000km yol yaptim onleri arkaya arkayi one taktirdim araba sola cekmeye basladi.. On lastikleri karsilikli degistirdik yine sola cekiyor.. Rot balans servisine gittim hic bir sorun bulamadilar.. Tekrar lastikciye gittim ilk eski yerlerine geri takildi lastikler duzeldi.. Lastik ustasi abi uretim hatasi var bunlarda aldigin yere git dedi.. Bende gittim tekrar rot ayari balans ayari hepsine bakildi on arka degisim sagli sollu capraz degisim jant kontorolu sorun cozulmedi sola cekiyor ve yine ilk yerlerine geri takildi lastikler hopbala artik nee yaparsan yap sola cekiyor araba.. Acaba sorun ne olabilir? araba Ford focus trend x Eğer rot ve rot başlarında sorun yoksa jantlarda deformasyon ve ya yamulma olabilir mi? İlk aklıma gelen bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl Yazar comment_433962 Suanda arabanin sola cekmesinden Cok daha tuhaf konular yasiyorum Satin aldigim bayi + arkadasi bayi + onunda baska bi arkadas bayi orasida ben ne alka diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433976 Her iki yöne de çekmesi sürüş emniyeti açısından sakıncalı mutlaka çözüm bulunmalı, jant lastik rot balans artık sıkıntı hangisindeyse bulunmalı, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433977 Bilgisayarlı rot ayarı yapılan makinalar var bence birde bilgisayarlı rot ayarı deneyin. Gelelim diğer konuya sağa da çekse sola da çekse tehlikeli biz en iyisi düz devam edelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl Yazar comment_433980 Bilgisayarli rot nedir bilmiyorum ama iki rot balans servisine gittim arac lift ile kaldirildi tekerlere cihazlar baglandi bi sorun bulamadilar.. lastikler ve direksiyon elektoronik destegin de problem olabilir dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433981 Aracı lifte almadan tekerleklere levha bağlanıyor karşıdan kamera ile değerler ölçülüyor iyi bir usta sıfır hata ile rot ayarı yapabilir bu şekilde --1 dakika sonra eklendi-- Direksiyon arızası olsa yol bilgisayarı size uyarı verir mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl Yazar comment_433984 Evet iki sefer bu sekilde rot ayarina bakildi bi sorun goremediler.. pazartesi den itibari ile tekradan farkli rot balans servislerine gidicem Sorunu cozersen parani alirsin yoksa para vermen sarti kosucam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433985 @Ercan C bende bi ara sola çekiyor diye düşündüm. 2 yetkili servis 1 özel servise götürdüm. ben hariç hepsi bi sorun yok deyince vazgeçtim ama yinede ufaktan bi tık sola çekiyor gibi ama alıştım artık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın