Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sola Cekme Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sifir 4 adet lastik aldim 20000km yol yaptim onleri arkaya arkayi one taktirdim araba sola cekmeye basladi.. On lastikleri karsilikli degistirdik yine sola cekiyor.. 

Rot balans servisine gittim hic bir sorun bulamadilar.. Tekrar lastikciye gittim ilk eski yerlerine geri takildi lastikler duzeldi.. 

Lastik ustasi abi uretim hatasi var bunlarda aldigin yere git dedi.. 
Bende gittim tekrar rot ayari balans ayari hepsine bakildi on arka degisim sagli sollu capraz degisim jant kontorolu sorun cozulmedi sola cekiyor ve yine ilk yerlerine geri takildi lastikler hopbala artik nee yaparsan yap sola cekiyor araba.. Acaba sorun ne olabilir? araba Ford focus trend x

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Ercan C yazdı:

Sifir 4 adet lastik aldim 20000km yol yaptim onleri arkaya arkayi one taktirdim araba sola cekmeye basladi.. On lastikleri karsilikli degistirdik yine sola cekiyor.. 

Rot balans servisine gittim hic bir sorun bulamadilar.. Tekrar lastikciye gittim ilk eski yerlerine geri takildi lastikler duzeldi.. 

Lastik ustasi abi uretim hatasi var bunlarda aldigin yere git dedi.. 
Bende gittim tekrar rot ayari balans ayari hepsine bakildi on arka degisim sagli sollu capraz degisim jant kontorolu sorun cozulmedi sola cekiyor ve yine ilk yerlerine geri takildi lastikler hopbala artik nee yaparsan yap sola cekiyor araba.. Acaba sorun ne olabilir? araba Ford focus trend x

Eğer rot ve rot başlarında sorun yoksa jantlarda deformasyon ve ya yamulma olabilir mi? İlk aklıma gelen bu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Suanda arabanin sola cekmesinden Cok daha tuhaf konular yasiyorum Satin aldigim bayi + arkadasi bayi + onunda baska bi arkadas bayi orasida ben ne alka diyor :)

Yanıtlama zamanı:

Her iki yöne de çekmesi sürüş emniyeti açısından sakıncalı mutlaka çözüm bulunmalı, jant lastik rot balans artık sıkıntı hangisindeyse bulunmalı,

Yanıtlama zamanı:

Bilgisayarlı rot ayarı yapılan makinalar var bence birde bilgisayarlı rot ayarı deneyin.

Gelelim diğer konuya sağa da çekse sola da çekse tehlikeli biz en iyisi düz devam edelim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bilgisayarli rot nedir bilmiyorum ama iki rot balans servisine gittim arac lift ile kaldirildi tekerlere cihazlar baglandi bi sorun bulamadilar.. lastikler ve direksiyon elektoronik destegin de problem olabilir dediler 

Yanıtlama zamanı:

Aracı lifte almadan tekerleklere levha bağlanıyor karşıdan kamera ile değerler ölçülüyor iyi bir usta sıfır hata ile rot ayarı yapabilir bu şekilde IMG_0656.JPG

--1 dakika sonra eklendi--

Direksiyon arızası olsa yol bilgisayarı size uyarı verir mutlaka.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet iki sefer bu sekilde rot ayarina bakildi bi sorun goremediler.. pazartesi den itibari ile tekradan farkli rot balans servislerine gidicem Sorunu cozersen parani alirsin yoksa para vermen sarti kosucam :)

Yanıtlama zamanı:

@Ercan C bende bi ara sola çekiyor diye düşündüm. 2 yetkili servis 1 özel servise götürdüm. ben hariç hepsi bi sorun yok deyince vazgeçtim ama yinede ufaktan bi tık sola çekiyor gibi ama alıştım artık :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.