Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201214 yıl comment_48563 yolun değil...hayatın nirvanasına ulaşmak önemli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201214 yıl comment_48576 Sahiden focus 2 TDCI 109PS nin fabrika verileri nedir yakıt konusunda Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201214 yıl comment_48577 Sahiden focus 2 TDCI 109PS nin fabrika verileri nedir yakıt konusunda (Şehirde) Yakıt tüketimi 5.9 L./100 km Yakıt tüketimi (şehir dışı) 4.2 L./100 km Yakıt tüketimi (karma) 5.2 L./100 km Makyaj sonrası 5.8 ş.içi 3.8 ş.ler arası 4.5 karma Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201214 yıl comment_48605 hmmm makyajlı alaydık keşke O kadar kastım 3,7 lt gördüm Adamlar kasmadan 3,8 yapıyor yahuuu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48622 Ogün ben kastığım halde 9 un altına düşüremedim şehiriçi o yüzden kasmıyorum artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48640 Benim 2006 focus 2yle, düz yolda 205 görmüştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48700 Ogün ben kastığım halde 9 un altına düşüremedim şehiriçi o yüzden kasmıyorum artık Lastik havaları çok fark ettiriyor abi. Bide cruise controlü sadece düz yolda kullan yokuş yukavı ve yokuş aşağı kullanma cruise controlun +/- tuşlarınıda kullanma Senin rodajın var daha 3000 i geçtimi araba abicim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48708 Lastik havaları çok fark ettiriyor abi. Bide cruise controlü sadece düz yolda kullan yokuş yukavı ve yokuş aşağı kullanma cruise controlun +/- tuşlarınıda kullanma Senin rodajın var daha 3000 i geçtimi araba abicim ? Lastik havalarini bi kontrol edeyim. CC yi sehiricinde hiç kullanmıyorum Ogün üm. 1.900 lerde 2.000 bile olmadı daha. Kullanım kılavuzunda aracın gercek performansını 5.000 kmden sonra alabilirsiniz diye yazıyor. Yalnız kullanım genelde kısa mesafeler 1-2 yada 3-5 km gibi yani motor tam ısınmamış oluyor havalarda -lerde çoğunlukla. Sakin ve yumuşak kullanıyordum. Şimdi biraz daha seri ve performansli kullanınca sanki düşmeye başladı gibi İstanbuldan gelirken degerler çok iyiydi 5.5 civarı ort. vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48709 Lastik havalarini bi kontrol edeyim. CC yi sehiricinde hiç kullanmıyorum Ogün üm. 1.900 lerde 2.000 bile olmadı daha. Kullanım kılavuzunda aracın gercek performansını 5.000 kmden sonra alabilirsiniz diye yazıyor. Yalnız kullanım genelde kısa mesafeler 1-2 yada 3-5 km gibi yani motor tam ısınmamış oluyor havalarda -lerde çoğunlukla. Sakin ve yumuşak kullanıyordum. Şimdi biraz daha seri ve performansli kullanınca sanki düşmeye başladı gibi İstanbuldan gelirken degerler çok iyiydi 5.5 civarı ort. vardı. Havalar soğuk mesafe kısa kullanım rodajda bitmemiş. çok yakman normal abicim. Soğuk havalar benimde yakıt tüketimimim zıplattı. 5,3 lt den 5,8 ltye zıpladı şehir içi yakıt tüketimim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48711 Havalar soğuk mesafe kısa kullanım rodajda bitmemiş. çok yakman normal abicim. Soğuk havalar benimde yakıt tüketimimim zıplattı. 5' date='3 lt den 5,8 ltye zıpladı şehir içi yakıt tüketimim[/quote'] Bu sebeplerden bende sineye çekiyorum şimdilik rodaj bitince ve sıcak havalarda yine yüksek tüketim degerleri olursa demekki benim kısa mesafe kullanım şartlarıma dizel uygun değilmiş der satıp benzinliye donerim tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48714 Aslına bakarsan yazında çok tüketecek motor ideal çalışma ısısına ulaşamıyor çünkü + bide klima girecek işin içine. Sürekli kısa mesafe kullanımı için eski kombinasyonun daha mantıklı. Senede 1 kere 2 kere uzun yol yapacaksın alt tarafı. LPG ile bilemedin 5 kuruş fazla yakarsın. Bitek dizelin torku kalıyor cazip olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48716 Aslına bakarsan yazında çok tüketecek motor ideal çalışma ısısına ulaşamıyor çünkü + bide klima girecek işin içine. Sürekli kısa mesafe kullanımı için eski kombinasyonun daha mantıklı. Senede 1 kere 2 kere uzun yol yapacaksın alt tarafı. LPG ile bilemedin 5 kuruş fazla yakarsın. Bitek dizelin torku kalıyor cazip olarak. Bende öyle düşünüyorum aynen. Hatta LPG ile daha az yakıyorum krs hesabına göre Dizelin torku cazip ama yakıt o cazipligi torpuluyor su an İçin birde benzinlinin düz yolda ivmelenmesi daha hoşuma gidiyor sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48718 Yazın tatile giderken seni mutlu eder abicim Megane Yaktıklarını tek tek geri verir Özellikle git gelli yollarda o yüksek torka o kadar ihtiyaç duyuluyor ki İstanbul gibi karışık trafiği olan şehirlerdede avantaj yüksek tork. Bende normalde kısa mesafe kullanıyorum İş yerimle evimin arası 6 dk arabayla. Hafta içi kullanmıyorum aracımı o yüzden Yürüyerek gidip geliyorum işe Hemde spor oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48720 birde benzinlinin düz yolda ivmelenmesi daha hoşuma gidiyor sanki. Benzinlideki ivmelenmeden ziyade uzaması güzel.Dizel kadar iyi ivmelenmiyor bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201214 yıl comment_48722 Nacizane bir F2,5 ti-vct ile tatlı bir rekabet içerisine girmiştik geçen sene Bana hiç yetişemedi 0-100 ve ara hızlanmalarda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın