Mert Büyüksu Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Merhaba, Bildiginiz gibi Focus 3' te isitmali ayna sadece Titanium' da var. Elektrikli ve isitmasiz olan aynaya isitma eklemek icin neler yapmak lazim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Zor iş....Pahalı ayrıca...Yapılabilir ama pahalı olur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Titanium' un rezistansli ayna camlari ne kadar acaba, sormak lazim servise. Ford, bazi donanimlar konusunda super tuhaf bir firma bence. Elektrikli olupta isitmali olmayan aynali bir aracim oldu sayesinde . Karli ve yagmurlu havalarda eksikligi baya hissediliyormus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yağmurlu havada ıstmalı ayn iyide camlar yağmur damlacıklarından görüşü engelliyor bu seferde..Ayna kuru ama camlar damla damla,camı açık silmek lazım oluyor...Camlara bir çözüm lazım ayrıca... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 S60 ta guvenlik paketinde su tutmayan yan camlar var, basta hikaye gibi gelmisti ama gercekten de tutmuyor Focus 3 Sedan' da arka cam gercekten damla damla oluyor, bir de bugun farkettim arka cam rezistansi arac calisinca otomatik devreye girdi, karliydi aracin arka cami, nem algilayicisi falan mi var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Arka cam rezistani; 4 dereceden düşük olursa yani kadranda kar işareti çıkarsa,otomatik çalışır .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Aynaların elektrikli yapılması hiç zor değil. Tayvan malı focus 2 aynası camı alın takın olsun bitsin. Komple aynanın sıfırı 110 liramı ne. Camı da 20-30 lira falandır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Aynaların elektrikli yapılması hiç zor değil. Tayvan malı focus 2 aynası camı alın takın olsun bitsin. Komple aynanın sıfırı 110 liramı ne. Camı da 20-30 lira falandır. Elektrikli diil ısıtmalı yapılması olayını soruyor Mertol...Isıtma için bildiğim kadarıyla aynanın camını ısıtan resiztans gerekiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Elektrikliden kastım ısıtmalı yapılması zaten. O rezistans aynaya entegre. Benim evde 2-3 tane olması lazım o aynalardan hatta. Mondeo ile focus2 ve focus3 ün aynaları aynı. Mondeonun aynalarına sinyal takmak için tayvan malı ayna almış onun case ini aktarmıştım. Aynaları orjinal kullanmıştım. Onun için eski aynalar duruyor olması lazım ama kimbilir nerdedir.. Son derece kıytırık birşey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Elektrik tesisatı hazır mı peki? Aynaları taktıktan sonra onları arka cam rezistansına bağlamak gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Ford ların tesisatları konusunda hiçkimse size herhangibir garanti veremez. Her araba farklı çıkıyor neredeyse.. Benim arabanın motor tesisatında DRL ye giden kablolar falan hazırdı. Ama benimki ile aynı ay üretilmiş olan style plus paketli arabadan çıkmadı. Keza CemBo'nun arabası titanium olmasına rağmen ondan da çıkmadı. Velhasıl kelam diyeceğim o ki tesisat konusunda kimse size şudur diyemez. ama atla deve birşey değil, kablo çekilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Ford ların tesisatları konusunda hiçkimse size herhangibir garanti veremez. Her araba farklı çıkıyor neredeyse.. Benim arabanın motor tesisatında DRL ye giden kablolar falan hazırdı. Ama benimki ile aynı ay üretilmiş olan style plus paketli arabadan çıkmadı. Keza CemBo'nun arabası titanium olmasına rağmen ondan da çıkmadı. Velhasıl kelam diyeceğim o ki tesisat konusunda kimse size şudur diyemez. ama atla deve birşey değil, kablo çekilir... Herkes senin gibi mi MertoL?O kablo nasıl çekilir,DLR ye nasıl bağlanır bilemezki herkes...Sana kolay tabii,arabanın her yerini biliyorsun çünkü... . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Musait zamanda bir sokup bakayim en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Herkes senin gibi mi MertoL?O kablo nasıl çekilir,DLR ye nasıl bağlanır bilemezki herkes...Sana kolay tabii,arabanın her yerini biliyorsun çünkü... . Yahu bende heryerini bilmiyorumki. Kablolama ile ilgili bir sıkıntı olursa yetkili servise gidip e-tis ten kablo şemasını alıyorum. O da olmadı etis.ford.com adresinden parayla satın alıyorum. Bu işler ne kadar bildiğiniz ile değil ne kadar istediğiniz ile ilintili şeyler.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Konuyu kapatmış gibi gözüküyorsunuz Bu ısıtma problemini çözen var mı? özellikle İstanbul Anadolu tarafında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Takipteyim bende.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Büyüksu
Merhaba,
Bildiginiz gibi Focus 3' te isitmali ayna sadece Titanium' da var. Elektrikli ve isitmasiz olan aynaya isitma eklemek icin neler yapmak lazim?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap