Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20179 yıl comment_430824 Bende de görüntüler var, bugün dinlenebilirsem yayınlacağım Videonun başlangıcı yeterli Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20179 yıl Yazar comment_430874 15 dakika önce, Olcay Sert yazdı: lunapark trenine sende bindin mi? O nedir Arabaya bindim, çok güzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20179 yıl comment_430909 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: O nedir Arabaya bindim, çok güzeldi. binince arabaya; midesi alt üst oluyor insanın, kulaklar çınlama yapıyor beya aynı rollercoaster tadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20179 yıl Yazar comment_430917 42 dakika önce, Olcay Sert yazdı: binince arabaya; midesi alt üst oluyor insanın, kulaklar çınlama yapıyor beya aynı rollercoaster tadı Hmmm öylemiymiş Ben 1.5 dk bindim ama öyle rahatsız olmadım pek zevkini çıkartıp bağırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20179 yıl comment_430929 hehehe ... bu da benden gelsin. ERC Fiesta R2'nin içinden hepinize selamlar. --21 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Olcay Sert yazdı: binince arabaya; midesi alt üst oluyor insanın, kulaklar çınlama yapıyor beya aynı rollercoaster tadı ... bu arada o saydığınız belirtiler "orta kulak" uyarısı veriyor. Forum'da hekim arkadaşlar var, onlar kuşkusuz benden on kere daha aklı başında yorumlar yapabilir ama -normal- sağlık seviyesinde bir insan bir kaç dakikalık performans sürüşünde söylediğiniz kadar rahatsız olmaz. Bence servise bir uğrayın, kuZu'ya baktırın. bir de ek yapayım ... (karşılaştırma olması adına) bu da Fiesta WRC'nin Co-Driver etkinliğinden. Temmuz 21, 20179 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın