Eren Işık Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2017 2011 focus 3 de sol ön park lambası yanmıyor bilgi ekranında da uyarı vermiyor acaba lamba mı patlamıştır yoksa başka bir sorun mu vardır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 Aynı durumu ben de yaşadım. Bir tokat attım düzeldi [emoji3] Muhtemelen soketi gevşemiş ya da ampülü patlamıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Işık Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Ahmet Gül yazdı: Aynı durumu ben de yaşadım. Bir tokat attım düzeldi Muhtemelen soketi gevşemiş ya da ampülü patlamıştır. Tesekkur ederim Bir deneyim ? Haziran 26, 2017 Eren Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 parklarda uyarı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Barış Muhacir Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 bende yeni aldım aracımı parkları beyaz yaptım bazen yanıyor bazen yanmıyor büyük ihtimal soket gevşek fakat benim problemim arkasındaki küçük kapağı kaybettim bi sıkıntı yaşarmıyım acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Eren Işık
2011 focus 3 de sol ön park lambası yanmıyor bilgi ekranında da uyarı vermiyor acaba lamba mı patlamıştır yoksa başka bir sorun mu vardır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap