Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl comment_426469 Yolcu tarafında tampon içerisindeki bu siyah köpük malzeme yerinden çıkmış. Biraz sürat yapınca ses yapıyor. Hem yol sesi hemde bu parçayı rüzgar çamurluk içerisinde oynatıp ses yapıyor. Takmaya çalıştım fakat olmadı. Konu hakkında bilgisi olan paylaşır ise sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl comment_426532 ordan o parçayı takmanız imkansız gibi bişey lastik sökülüp davlumbaz sökülüp öyle takılcak ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl Yazar comment_426592 Sanırım öyle görünüyor davlumbaz plastikten vidaları var nasıl çıkar bilmiyorum inşallah kirmazlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl comment_426594 Merhaba, Aracı kriko ile kaldırıp, tekeri söküp davlumbazı çok rahat kendiniz de çıkarabilirsiniz. Kırılacak bir şeyi yok. Tıkır tıkır çıkıyor bütün klipsler. Sonra o yalıtım malzemesini yerine oturtup arkadan uygun bir yapıştırıcı ile yapıştırırsanız çiçek gibi olur. Yapıştırıcı olarak bally ve benzeri bir yapıştırıcı işinizi görür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 20179 yıl Yazar comment_426719 Merhaba, Aracı kriko ile kaldırıp, tekeri söküp davlumbazı çok rahat kendiniz de çıkarabilirsiniz. Kırılacak bir şeyi yok. Tıkır tıkır çıkıyor bütün klipsler. Sonra o yalıtım malzemesini yerine oturtup arkadan uygun bir yapıştırıcı ile yapıştırırsanız çiçek gibi olur. Yapıştırıcı olarak bally ve benzeri bir yapıştırıcı işinizi görür. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın