Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_45984 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_45988 Bence olmaz. Çünkü Çok eski araÇlarda bile arka cam ısıtıcısı var ve arka cama yapıştırılan herhangibir vantuz vb. eşya bu ısıtıcıyı etkilemiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_45989 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Buarada, yok ki bize bir NAVİ hediye edecek kimse; deneyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46016 Ön cam ısıtıcıları camın tabakaları arasında yer aldığından ne içeriden ne dışarıdan harici etkilerle bozulma olasılığı yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46048 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk düzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım günde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46049 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Buarada, yok ki bize bir NAVİ hediye edecek kimse; deneyelim Nezaman ne olacağı hiÇbelli olmaz umutsuzluğa kapılmamak gerek süpriz i onun iÇin icat etmişler... (bu cevaptan süpriz yapacakmışım gibi algılanmasın da...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46050 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk dÜzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım gÜnde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Geçmiş olsun. Benim başımada sizinkine benzer şeyler geldi. Ne hediye nede başka birşey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46051 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk dÜzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım gÜnde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Galiba ben sorumu yazarken biraz rahat davranmışım.. olay fena hal almaya başladı..söz birdaha daha dikkatli olucam.. ama bende öyle çok hediye gören biri değilim kırk yılda bir oldu onuda farkında olmadan reklam etmişim heralde bu aldığım son olacak baksana sanki hergÜn hediye veriliyor gibi oldum..bilmeyince işte böyle oluyormuşş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46052 Artık 1940 lare geri döndük,hediyede karne ile dağıtılacak.(bende aynı dertten muzdaribim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46053 Ön cam ısıtıcıları camın tabakaları arasında yer aldığından ne içeriden ne dışarıdan harici etkilerle bozulma olasılığı yoktur. Aslında kaygım cama uygulanan basınç ve sÖkerken ki çekmeden doğa bilecek tabaka ayrılması olabilirmi idi..bir düşünce işte ..başa gelmeden Önlemek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46054 Yok ki plus paketli aracımız, camımız ısınsın Deneme yapalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46056 Artık 1940 lare geri döndük,hediyede karne ile dağıtılacak.(bende aynı dertten muzdaribim) neyapalım alana alınır...almayana alınmaz en basit çözüm bence bu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46058 Yok ki plus paketli aracımız, camımız ısınsın Deneme yapalım... Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46059 Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Şaka yapıyoruz ama Alınma gücenme yok sanırsam ? Buarda geliriz Ank.'ya da sorun mu o da canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46060 Şaka yapıyoruz ama Alınma gücenme yok sanırsam ? Buarda geliriz Ank.'ya da sorun mu o da canım Aksine alınma yok.. Dosluk kokusu var...tabii Ank 'da geldiğinizde bilgimiz olsun mutlu oluruz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın