Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423691 Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı bu cihaz 2001 ghia aracıma uyum sağlar mı cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl Solution comment_423693 OBD bağlantı girişi mevcut araçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl Yazar comment_423695 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: OBD bağlantı girişi mevcut araçta. obd bağlantı girişi var lakin bu cihazı çalıştırıyor mu sormak istediğim aslında bu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423696 7 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: obd bağlantı girişi var lakin bu cihazı çalıştırıyor mu sormak istediğim aslında bu? Arızalı değilse çalışır. CD çalar için, 'CD okur mu?' gibi bir durum bu NOT: Her obd cihazı çalışmayabilir. (BT yerine Wi-Fi modelleri de tavsiye edilir.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl Yazar comment_423697 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Arızalı değilse çalışır. CD çalar için, 'CD okur mu?' gibi bir durum bu sipariş verecektim aracıma uyum sağlar mı dedi onlarda malesef focusa uyum sağlamıyor dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423698 1 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: sipariş verecektim aracıma uyum sağlar mı dedi onlarda malesef focusa uyum sağlamıyor dediler. Doğrudur, her ürün çalışmıyor zaten yukarda not etmiştim. Siz bununla ne yapacaksınız anlamadım. Pek işinize yaramaz. https://www.focusclubtr.com/topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazı-kullanımı/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl Yazar comment_423699 oksijen sensörü arızası veriyor hata kodunu sileceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423704 1 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: oksijen sensörü arızası veriyor hata kodunu sileceğim. Tekrar verecek hatayı ama öyle biliyorum. Bu programla silinmesi gerekiyor http://forscan.org/download.html @Ozan Kar bakar mısın bi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423706 mk1 i bilmiyorum. 2 ve 3 te tüm modullere ulaşmak için modifiyeli yani hem ms-can hem hs-can desteklemesi lazım. aldığınız hata standart halinde ulaşılabilen moduldedir muhtemelen ancak emin değilim. Tabi Yakupun dediği gibi sorunu çözmeden arızayı silmek bi işe yaramaz tekrar yanar. Bir kerelik lazımsa, bilkente uğrarsanız silme işlemini yaparım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın