Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Seyit Gazi

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Seyit Gazi tarafından yazılan her şey

  1. Saygı değer forum üyeleri 2000 model ghia hb focus aracımın km sıfırlama tuşu bozuldu basıyorsun üzerine basılı kalıyor ve çok sert basarak sıfırlama yapıyor tuş kendini bırakmıyor bu konuda her hangi bir bilgisi yahut tecrübesi olan arkadaşımız varmıdır aceba?
  2. cümleten selamün aleyküm. 2000 model hb ghia focus aldım bu aracıma kısa ve uzunlara led ampül takmak istiyorum kısa ve uzun far ampüllerin kodları nedir ne marka ürün almalıyım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. hayırlı günler. --51 dakika sonra eklendi-- Koskaca formda yardım edecek bir Allahın kulu yok mu arkadaşlar!!!!
  3. Ali bey sıkıntınızı ankarada mı hallettiniz. eğer Ankara ise hangi özel servis ve ustada yaptırdını. Teşekkürler.
  4. oksijen sensörü arızası veriyor hata kodunu sileceğim.
  5. sipariş verecektim aracıma uyum sağlar mı dedi onlarda malesef focusa uyum sağlamıyor dediler.
  6. obd bağlantı girişi var lakin bu cihazı çalıştırıyor mu sormak istediğim aslında bu?
  7. Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı bu cihaz 2001 ghia aracıma uyum sağlar mı cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  8. aracı istop ederken lpg düğmesinden benzine al bi kaç km git sonra istop et 5 dakika sonra tekrar bir çalıştır bakalım eğer ki yine aynı sıkıntı olursa benzin pompası-buji - buji kablosu ve ateşleme bobini ni bir kontrol ettir derim
  9. Eğer araç benzinli ise buji+buji kablosu+ateşleme bobini kontrol ettir derim. Eğer ki araç lpg li ise sen bu sıkıntıyı aracı lpg de park ettin ertesi sabah yaşadığın bir problemse çözümü Lpg Regülatörü beyni içindeki diyaftamlar zamanla yırtılıyor ve lpg yi sıvı olarak kaçırıyor aracı bir nevi boğuyor gibi oluyor kontrol ettirmek içinde aracın antirifiz deposunda gaz kaçağı kontrolü yaptır var ise regülatör değişek.
  10. Aleykümselam. Öncelikle anlattığın sıkıntıyı yaşarken rolantin kendiliğinden yükseliyor mu yani 1000 devirin üzerine 2000 li devilere doğru çıkıyor mu. Eğer durum bu ise çözümü; İlk önce Emme manifoldun altında T şeklinde küçük bir hortum var onu kontrol et yada ettir çatlak kaçak vs var ise değiştir sıkıntını kontrol et tekrar eğer ki hortum değişti sıkıntın hala devam ediyor o zaman termostatına baktır. Ben bunları söylerken rolantinin yükseldiğini varsayarak söylüyorum çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Eğer termostattada sıkıntı yok ise direksiyon pompasını kontrol ettir. ondada problem yok ise Fren sibobunu kontrol ettir bu saydıklarımın hepsi tecrübe ile sabit ve bunların hepside rolantiyi etkileyen etmenler. Çözüme ulaşıncada bildirirsin burdan. Hayırlı günler.
  11. kardeşim sorunun cevabını bilmiyorum ama bende sana bir soru sorayım 2001 focus var bendede oksijen sensörü arızası verdi bu oksijen sensörünün yeri tam olarak nerde bulunuyor motorun neresinde. teşekkürler.
  12. Selamün aleyküm hayırlı ramazanlar. Aracım 2001 ghia otomatik focus. Motor soğukken fren çok sert oluyor ve zor tutuyor ama araç bu mevsimde 1 km kadar gidip motor biraz ısınınca gayet iyi tutuyor frenim. bu konuda fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.