Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423317 Merhaba arkadaslar, 2015 model beyaz aracimda pas benzeri nokta nokta lekeler oldu. Ne kadar yikasamda cikmiyor, bir arkadasim oto galericiler beyaz renk araclari amonyakli krem cif ile temizlerler,ilk gunku gibi olur dedi. Bunu yapsam boyaya zarar verirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423319 Kil denediniz mi? Cif facia yaratabilir. Cif'in bırakacağı çizikleri hesaba katmalısınız. Bu çizikler pasta ile geçebikecek çiziklerse cif uygulanabilir. Ama yine de kili denemeden cif denemeyin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423320 Bu tür kimyasal şeylerle oynamak çok yanlış hareketler. KİL alın, bu temizler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423321 bütün araçlarda bu izler oluyor fakat bizimkiler beyaz olduğu için göze daha fazla batıyor geçen yıl kil uygulatmıştım sonrası boya koruma tabi fabrikadan çıkmış gibi olmuştu şimdi yine aynı oldu beyazın kaderi bu boşver gitsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423322 Mazotla silin arabayı. Ben geçen yil yapmıştım ne kadar leke varsa hepsi çıkmıştı. Verdiği parlakliga da inanamazsiniz. Boyaya da hiçbir zarari yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın