Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422940 Geçengün ufak bir kaza yaşadım ve yan aynanın arka kapağı kırıldı,parçalandı. Bu arada bir tırnağıda kırıldı. Yeni bir kapak aldım ama tırnak kırıldığı için tam tutmuyor. Yapıştırmak istiyorum Yapıştırıcı olarak ne kullanmalıyım sizce?? Silikon mu yoksa patex tarzı yapıştırıcılar mı yoksa farklı bir şey mi?? Hangisi daha sağlam olur??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422943 En iyisi silikon. Çift taraf bant yapıştırıcı çabuk deforme oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20179 yıl Yazar comment_423006 Bana sanki kuvvetli yapıştırıcı daha iyi olur diye gelmişti Daha önce deneyen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20179 yıl Solution comment_423040 Cift komponentli yapıştırıcı kullan. Soğutucu spreyi olanlardan Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423232 Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423233 1 dakika önce, Mert Konca yazdı: Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Ucuz istiyorsan, sanayii gezeceksin çıkmacı kazalı şu bu. Yoksa da tüm yetkili servisler ve @ER-OL Otomotiv vb yerlerden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423243 Geçengün ufak bir kaza yaşadım ve yan aynanın arka kapağı kırıldı,parçalandı. Bu arada bir tırnağıda kırıldı. Yeni bir kapak aldım ama tırnak kırıldığı için tam tutmuyor. Yapıştırmak istiyorum Yapıştırıcı olarak ne kullanmalıyım sizce?? Silikon mu yoksa patex tarzı yapıştırıcılar mı yoksa farklı bir şey mi?? Hangisi daha sağlam olur??? Mk3 kasa ise geçmeli diğer kasayı bilmiyorum. Doğru takmiyor olabilirsiniz fotoğraf kırsanız yardımcı oluruz. Ben defalarca söktüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423248 5 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Mk3 kasa ise geçmeli diğer kasayı bilmiyorum. Doğru takmiyor olabilirsiniz fotoğraf kırsanız yardımcı oluruz. Ben defalarca söktüm Geçtiği yerde kırık var herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423249 Geçtiği yerde kırık var herhalde [emoji4] orayı tamir ederiz. Isıtmalı ayna yaparken çok şey öğrendim.Kaç kez sök tak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl Yazar comment_423358 Evet geçtiği yerde yani aynanın arka tarafında tırnak kırıldı. İkimizde seyir halindeyken ufak bi dokunuşla kapak kırıldı bu esnada alttaki tırnakda kırıldı.Diğer arabalar kapağı ve kırılan tırnağı tuzla buz yaptı.Elimde parçası yok yani. Yeni kapak aldım ama o da çok tutmuyor biraz ittirince çıkıyor yerinden Haziran 3, 20179 yıl Kemal T tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424353 02.06.2017 - 20:01 tarihinde, Mert Konca yazdı: Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Aynada sinyal mevcut mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424399 Aynada sinyal mevcut mu ? Yok hayır değil ama çift uygun bulursam sinyallide alabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl Yazar comment_431568 Silikonla yapıştırdım şimdilik bi problem yok gibi ama ne olur ne olmaz diye aynayı katlarken bile itina gösteriyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın