Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421808 Arkadaşlar youtube de video izledim kilitleme tuşuna iki kez basınca araç kilitleniyor ama açınca anahtarla içindeydim bi süre sonra otomatik kilitleniyor ben için de unutursam yine kilitlenecek bunu nasıl devre dışı bırakabilirim uzakta oldu mu anahtar kilitlemiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421809 Video'yu yollar mısınız? Soruyu tam anlayalım bakalım. Doğru anlatıysam, sorunuz kumanda iptali değil, yanlış kilit iptali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421816 bu tarz şeylerin aktive edilmesi ile deaktive edilmesi aynıdır. Aktive ederken yaptığınız işlemleri tekrarlarsanız tekrar eski haline dönecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421822 Bu videoyu çeken birey olarak ne demek istediğinizi anlamadım Elimle kumandaya basıyorum, beklemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl Yazar comment_421825 Şimdi ben bunu araç için de uyguladım ama kilidi açtıktan sonra 30 snye kadar sonra kendiliğinden kilitleniyor araç galiba sensör falan varmış araştırdım ama içinde unutursam kilitlenirse ne yapıcam bunu iptal edemiyor muyuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421830 İçerde sensör yok onun videosu da var kanalda. Ama f2 de veya aracınızda var mı bilmiyorum. Kumanda ile kilit açılır, kapı elle açılmazsa kilit devreye otomatik girer ve kapanır araç. Bu sistem kapanırsa ELM ile kapanır ancak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20179 yıl comment_421832 12 dakika önce, mücahit ş. yazdı: Şimdi ben bunu araç için de uyguladım ama kilidi açtıktan sonra 30 snye kadar sonra kendiliğinden kilitleniyor araç galiba sensör falan varmış araştırdım ama içinde unutursam kilitlenirse ne yapıcam bunu iptal edemiyor muyuz kapıyı (kilidi değil kapıyı) açmazsanız kilitler, açarsanız kilitlemez. bu dediğim durum iptal edilemez. anahtarı aracın içinde bırakıp kilitleyemeceğiniz içinde dediğiniz sorun olmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın