Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420687 Yazık etmeyin arabaya ve paranıza... Gösterişin değil sürüşün keyfini çıkarın, naçizane... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420688 Arabaya zararı olur mu ki yere çok yakın bazen sürtüyor diye taktırmayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420690 Aracınızda kısa yay yoksa normal Focus'un yüksekliği yeterli ve güvenli. Zararı tasarlanmış ve optimize edilmiş süspansiyon geometrisinin ve sürüş dinamiklerinin olumsuz etkilenmesi ve daha arızaya açık bir sistem olması. Verilen onca para da cabası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420706 Otomatik Mesaj Bu konu, Forum Yardımı ve Yapısı > Focus Club Tr > Resim Ekleme kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420775 Bence gereksiz bir uygulama ama arkadaşlar Bursa'da yaptırıyor daha uygun oluyor diye. yer istersen öğrenebiliriz. Ancak gerek yok gibi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420929 18.05.2017 - 05:39 tarihinde, Kemal Kocadayı yazdı: Arabaya zararı olur mu ki yere çok yakın bazen sürtüyor diye taktırmayı düşünüyorum Muğlada yaşıyorum burda çok fazla airli araç var air taktırdıktan sonra konforu unutun aracı air suspansiyonla kaldırsanız daha konfor eskisi gibi olmuyor kazık gibi oluyor suspansiyonlar.. bence hiç gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl Yazar comment_420930 Hiç gerek yok o zaman peki yayları yükseltmenin zararı olur mu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın