Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

John Carter (2012)

0401729.jpg

Finding Nemo ve Wall-E gibi filmlerin akademi ödüllü yönetmeni Andrew Stanton’ın son filmi “John Carter”, gizemli ve egzotik Barsoom (Mars) gezegeninde geçen sürükleyici bir aksiyon macera filmi...Taylor Kitsch, Bryan Cranston, Ciarán Hinds ve Willem Dafoe'nin başrollerini paylaştığı film, Edgar Rice Burroughs’ın "A Princess Of Mars" isimli bilim-kurgu romanından uyarlandı.

Açıklanamayan biçimde Mars’a yollanan John Carter, burada kendisini gezegen sakinlerinin arasındaki dev bir ihtilafın ortasında bulur. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom’ın (Mars) ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır...

Filmin müziklerini ise daha önce İnanılmaz Aile, Ratatouille gibi başarılı animasyonların da müziklerine imza atan ödüllü besteci Michael Giacchino üstleniyor..

• Yanıt 520
  • Görüntüleme 95,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve s

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Dün izledim, çok etkileyici. İnsanların geçmiş ve geleceğini görebilme yeteneğiniz olsa ne yapardınız ? Ağır bir yük olurdu, her insan bu yükü kaldıramazdı herhalde. Zaten Antony Hopkins'e bu tür roll

• Grinin Elli Tonu...   gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen Kimsin? (2012)

2142883.jpg

Dedektif Tekin (Tolga Çevik) ve trafik polisliğinden emekli İsmail (Köksal Engür), kayıp bir kız vakasının peşine düşerler. Fakat bu macera başlarına hiç beklenmedik işler açacak, bilmedikleri oyunlara ve hesaplara karışacaklardır. Olayı çözmeye çalışırken kendi bildiklerini okuyan ikili, başlarına gelen işlerden paçayı sıyırmaya çalışırlar...

Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunda ise yönetmenin yanı sıra Levent Pala'nın ve başrol oyuncusu Tolga Çevik'in de imzası var. Köksal Engür, Toprak Sergen, Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder'in yer aldığı filmin yapımcılığını ise BKM üstleniyor..

http://www.youtube.com/watch?v=eYDXBrNSYVI

Yanıtlama zamanı:

Gizemli Adaya Yolculuk (2012)

Journey 2: The Mysterious Island

Güzel filme benziyor eve gidince izlenecekler listesine ekleyip haftasonu izlerim bu filmi :smiley2k: BazI Sahneler LOSTu andırdı bana...

Yanıtlama zamanı:

MV5BMTUyMzk1NTk0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM4MDk0Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

FİLMİN ÖZETİ:

Cesur Chocolate’ın nefes kesen macera dolu öyküsü. Otistik bir kadının dövüş sanatlarındaki yeteneği gelişmiştir.Acımasız gangster çetesinden ailesine ait olan parayı geri almaya çalışır.

http://youtu.be/VJHlSS-WT8o

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

seyretmiştim ben bunuuuuu...fena değil B sınıfı aksiyon filmi...

Yanıtlama zamanı:

Hepsini-Vur-1294697864.jpg

Filmin Özeti

“Shoot ‘Em Up/Hepsini Vur” karanlık bir mizah anlayışı olan, izleyicileri dur durak bilmeyen yüksek tempolu bir maceraya sürüklemeyi vaat eden, oldukça sıradışı ve yaratıcı bir aksiyon filmi. Clive Owen, dünyanın en sinirli ve sert mizaçlı adamıyken kendisini dünyadaki en masum şeyi yani yeni doğmuş bir bebeği korumakla yükümlü bulan Bay Smith’i canlandırıyor. Smith ateşli bir çatışmanın ortasında, bebeği doğurtur. Kısa süre sonra anlar ki kimliği bilinmeyen bir güç bu bebeğe ilişkin tüm izleri silmek üzere, Hertz denen birinin (Paul Giamatti) liderliğindeki gizemli ve sonu gelmeyen bir tetikçiler ekibi göndermiştir. Sayısız kurşun ve akla gelebilecek her türlü ateşli çatışma arasında, Smith, DQ adında (Monica Bellucci) bir hayat kadınıyla güç birliği yaparak, oluşturdukları bu geçici ailenin tüm üyeleri kurşunlara hedef olmadan önce bebeğin hayatının neden tehdit altında olduğu muammasını çözmeye çalışır. Herkes bebeğin ölmesini istemektedir. Esas soru ise şudur: Neden?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İçimdeki Şeytan (2012)

The Devil Inside

1560985.jpg

1989 yılında acil yardım hattı Maria Rossi’den (Suzan Crowley) üç kişiyi vahşice öldürdüğünü belirten bir çağrı alır. Yirmi yıl sonra, kızı Isabella (Fernanda Andrade) o gece olanların peşine düşer. Annesinin akıl hastası mı olduğunu, yoksa kötü ruhlar tarafından mı ele geçirildiğini öğrenmek için, annesinin kilit altında tutulduğu, cezadan muaf akıl hastalarının yattığı İtalya’daki Centrino Hastanesi’ne gider. Isabella annesini iyileştirmek için, bilim ve dini birleştiren alışılmadık yöntemler kullanan iki genç şeytan çıkarıcıyla (Simon Quaterman ve Evan Helmuth) anlaşınca, hepsi Maria’yı ele geçiren son derece kuvvetli dört kötü ruh hâlindeki saf kötülükle karşı karşıya kalır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gone (2012)

1838544.jpg

Kızkardeşi kaybolduğu zaman Jill iki sene önce kendisini kaçıran seri katilin geri döndüğünü ikna etmeye çalışır. Ancak insanlar Jill’e inanmaz. Bunun üzerine Jill kendisi işe koyulur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Get the Gringo (2012)

1567609.jpg

Gibson) Meksikalı polisler tarafından yakalanan profesyonel bir suçludur. 9-yaşında bir çocuğun yardımıyla kurtulmayı öğrendiği sert bir hapishanede yerleştirilir. -

keyifli bir film hiç sıkılmadan izleyeceğiniz mel gibsonu özleyenler için...birebir...

Yanıtlama zamanı:

gizemli adaya yolculuğu izledim.süperdi orada olmak istedim resmnn

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende minik fillere bayıldım keşke öyle olsalarda alsak evde baksak ..çok sevimlilerdi... :P

Yanıtlama zamanı:

bende minik fillere bayıldım keşke öyle olsalarda alsak evde baksak ..çok sevimlilerdi... :P

Benimde filmde bveğendiğim tek şey filler oldu. Onun dışında efektleri başarısız buldum içine çekmedi beni :( Bide filmde heyecanlanmadım hiç hep ne olacağını biliyormuş gibiydim :(

Yanıtlama zamanı:

jimmy.jpg

Truman Burbank, kartpostalları aratmayacak güzellikte bir adada yaşamaktadır. Bir işi, evi ve çok sevdiği karısı vardır. Ancak Truman dışında herkes tüm bunların düzmece olduğunu bilmektedir. Truman’ın yaşamı gerçek zannettiği bu stüdyolarda tam otuz yıldır, 24 saat boyunca canlı olarak bütün dünyaya yayınlanmaktadır.

Truman bundan hiç şüphelenmemiştir, ta ki öldü zannettiği babasını bir gün caddeden geçen figüranlar arasında görünceye kadar?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.