Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Farın üstündeki vidayı tornavida veya 30 torx anahtar ile sökün. Farın sol altındaki yaklaşık 30 mm genişliğindeki tırnağa tornavida veya bir çubuk ile bastırıp tırnak tarafından farı hafifçe öne çekin. Aynı işlemi sağ alttaki tırnak içinde yapın. Farı hafif oynatarak öne doğru çekin. Ampül bölümünün koruma kapağında bulunan 4 adet tırnağa teker teker basıp kapağı aralayın ve alın. Ampül soketlerini oynatarak çıkartın.(Ampül için sadece ampül soketini,Farı komple almak için bütün soketleri çıkartın) Ampül arkasındaki tel sekmana bastırıp hafif çevirin ve kaldırın,Ampülü alın. Yeni ampülünüzü koyduktan sonra(Cam kısmına el sürülmemesi öneriliyor) Yaptığınız işlemleri geri doğru tekrar edin ve farı yerine takın. Eski Sitemizden Alıntıdır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan gür Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Çok detaylı ve aÇık bir anlatım olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Şanlı Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 abi ben fotoları göremiyorum neden olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 abi ben fotoları göremiyorum neden olabilir ? Linkler ölmüş, yenileriz Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Benim far karartma anlatımım vardı o duruyor mu bi karıştırayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Sayfayı yenilemeniz yeterlidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Şanlı Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 sagolasın abi teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Güzel paylaşım teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Aslantepe Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 geçen bende değiştireyim dedim vidayı söktüğüm gibi far elime geldi farın alt tarafındaki 2 tırnakta yok yani farda olan kısmı var ama araçta onların geçmesi için bi yer yok normal mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 (düzenlendi) Ampul çıplak elle tutulursa, parmaklardaki doğal yağ lambaya bulaşır; ampul devreye sokulup yüksek dereceye maruz kalınca camın kristal yapısında dekompozisyon ( parçalanma,ayrışma ya da molüküler yapısında bozulma ) meydana geleceğinden ampul patlayabilir o yüzden ampule dokunulması tavsiye edilmez. Bezle ya da elinize bir eldiven alıp kullanın. Bilgilendirme amaçlı yazdım. Ayrıca bu farlarla ilgili bir yere gittiğinizde aracı teslim alırken farın parçalarını, özellikle 2 tane ayağını, çünkü bunlardan 1 tanesinin eksik olması, farda titremeye yol açıyor. Dolayısıyla bunlara dikkat edilmesini tavsiye ederim. Bazı uyanıklar söküyor bunları. Üstte sökülen vida ve pulu bile özeldir Ford'un. Aramak isteseniz çok zor bulmak. Paylaşım için teşekkürler. Mayıs 3, 2018 Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap