Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Koltuk Arkasından Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Metin Şahin yazdı:

Doğan bey, ses müzik kapalıyken de geliyor. Sanki böyle plastik aksam çukura girince bi çıtırtı gelir ya ses o cinsten. Aracın arka koltuğuna oturdum dinledim koltuğu indirdim dinledim ses aynı yerden geliyor. Bülent beyin dediği gibi bant sardım ama ses yine aynı devam. Servise götüreyim diyorum bakalım. Bide şöyle bişey var ses gün geçtikçe artıyor sanki. 

2 tarafada bant sardinizmi..?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2 taraftan kasıt iki koltuğada mı acaba? Sıkıntılı olan yerdeki demirin her tarafını sardım bantla yine ses var.

--58 dakika sonra eklendi--
05.05.2017 - 19:14 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Bülent abinin dediğini uygularsanız ses geçer, bir selpak parçası bile koysanız kafi. 

2005'ten beri böyle bunlar :) Öncesini hatırlayamadım.

Yakup bey bu konu için Ankara da gidebileceğim tavsiye ettiğiniz yetkili servis hangisidir? Otokoç a mı gitmeliyim ford yetkili servisine mi?İzin alıp özellikle Ankara ya gidecem de nereye gideceğimi bilmiyorum. Hangi servise gitmeliyim. Kusura bakmayın ilk defa gideceğim hiç bi fikrim olmadığından soruyorum.

Metin Şahin tarafından düzenlendi
Düzeltme

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Metin Şahin yazdı:

2 taraftan kasıt iki koltuğada mı acaba? Sıkıntılı olan yerdeki demirin her tarafını sardım bantla yine ses var.

--58 dakika sonra eklendi--

Yakup bey bu konu için Ankara da gidebileceğim tavsiye ettiğiniz yetkili servis hangisidir? Otokoç a mı gitmeliyim ford yetkili servisine mi?İzin alıp özellikle Ankara ya gidecem de nereye gideceğimi bilmiyorum. Hangi servise gitmeliyim. Kusura bakmayın ilk defa gideceğim hiç bi fikrim olmadığından soruyorum.

Ben hiçbirine gitmediğim için, ayrıca görüşmediğim için kefil olamam maalesef :( Bakım bölümünde vs servisler hakkında yorumlar var ama.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu trim ses sorunu sadece sedanlarda var heralde. Benim HB focus da hiç trim ses yok. Burada yolların çok bozuk olmasına rağmem. Ama bende ön düzenden gelen seslerden rahatsızım. Onu da ilk fırsatta gidip gösterecem.. :)

Yanıtlama zamanı:

Resimdeki görünen kısma degilde,koltuktaki kilit mekanizmasına çok az wd40 sıkın ses geri gelmemek üzere gidiyor.silikon spreyde deneyebilirsiniz,bende wd40vardı sıktım yaklaşık iki yıl ses gelmedi aynı yerden.

Yanıtlama zamanı:

Resimde görulen dairesel klipsi söküp gorunen halıyı ki sesi yapan odur üstü keçe altı plastik gibi ;biraz kaldırıp cift taraflı bantı kaporta aksamına yapistırdım halıyı tekrar kapattım,klipslerinde agzina cift tarafli bandı vurup tekrar taktım.Ses kalmadı şükür

Fatih Akyel tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
27.05.2017 - 12:02 tarihinde, Onur Ballı yazdı:

Resimdeki görünen kısma degilde,koltuktaki kilit mekanizmasına çok az wd40 sıkın ses geri gelmemek üzere gidiyor.silikon spreyde deneyebilirsiniz,bende wd40vardı sıktım yaklaşık iki yıl ses gelmedi aynı yerden.

01.06.2017 - 19:13 tarihinde, Fatih Akyel yazdı:

Resimde görulen dairesel klipsi söküp gorunen halıyı ki sesi yapan odur üstü keçe altı plastik gibi ;biraz kaldırıp cift taraflı bantı kaporta aksamına yapistırdım halıyı tekrar kapattım,klipslerinde agzina cift tarafli bandı vurup tekrar taktım.Ses kalmadı şükür

Onur bey, wd40 dediğiniz bu mu http://www.hepsiburada.com/wd-40-cok-amacli-pas-sokucu-200-ml-p-HRWD40415829?magaza=İstanbulreyon&wt_gl=cpc.nelk.6822.yapi-market-pla&gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_B_dwuLxb3_QCvjgzpCxLxJZdrM5RTKoXTbww2NEBWpBoCo47w_wcB  ? Pası sökmesi için mi dediniz anlamadım? 

Fatih bey, dairesel klipsi kendim sökebilir miyim? söksem geri takabilir miyim :) ? tornovida ile söksem bi zarar verir miyim. yada sökme yönteme var mı. bence de ses ora ile ilgili gibi çünkü üstüne sert bastırdığımda ses kesiliyor gib.

Yanıtlama zamanı:

Aynen Metin Şahin Kardeşim klips kolayca sökülüyor.Kolay gelsin

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
5.05.2017 - 16:36 tarihinde, Metin Şahin yazdı:

Merhaba arkadaşlar, aracımı yeni aldım ama arabada iki haftadır rahatsız edici ? bir ses var. Bu konuda fikrinizi alabilir miyim? Arabayı çalıştırıp yürümeye başlayınca arka sağ koltuğun üst kısmından bi ses geliyor. Fotoğraftaki kısımdan geldiğini tespit ettim. Koltuğun arkasındaki siyah döşemeye elimle sert bastırınca ses kesiliyor. Menteşede mi bi arıza olabilir. Anlamadığım araç daha yeni ama nasıl böyle olabilir. Gerçi beni bulur böyle şeyler de ? Ne yapmamı önerirsiniz?

IMG_1975.JPG

IMG_1977.JPG

Bu trim sesi bende de var. Wd40 spreyde sıktım bantta kullandım ama ses aynı şekilde devam ediyor. Acaba bu sesi çözen var mı?

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Servet Erdoğdu yazdı:

Bu trim sesi bende de var. Wd40 spreyde sıktım bantta kullandım ama ses aynı şekilde devam ediyor. Acaba bu sesi çözen var mı?

Bu sesi kumaş tek tarafı yapışkan bantla çözdüm bende , panzildotta ses yapıyor ona da dikkat edin derim. Araya çift taraflı bant koyarak bu sese de çòzüm bulanlardanim.

Yanıtlama zamanı:

Ben resimde görülen metal halkalara koli bandı sarınca ses kesildi.
Başka bir şey de yapmadım.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kalt. yazdı:

Bu sesi kumaş tek tarafı yapışkan bantla çözdüm bende , panzildotta ses yapıyor ona da dikkat edin derim. Araya çift taraflı bant koyarak bu sese de çòzüm bulanlardanim.

Koltuğu yatırıp kancanın arkasındaki kaplamayı çift taraflı bantla yapıştırım bakalım çözüm olacak mı?

--1 dakika sonra eklendi--
20 dakika önce, Mustafa Nartkaya yazdı:

Ben resimde görülen metal halkalara koli bandı sarınca ses kesildi.
Başka bir şey de yapmadım.

Metal halkanın üç tarafını da elektrik  bandıyla sardım. Ama ses olduğu gibi duruyo maalesef. Döşemeyi çift taraflı bantla yapıştırdım. Bakalım çözüm olacak mı?

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Servet Erdoğdu yazdı:

Koltuğu yatırıp kancanın arkasındaki kaplamayı çift taraflı bantla yapıştırım bakalım çözüm olacak mı?

--1 dakika sonra eklendi--

Metal halkanın üç tarafını da elektrik  bandıyla sardım. Ama ses olduğu gibi duruyo maalesef. Döşemeyi çift taraflı bantla yapıştırdım. Bakalım çözüm olacak mı?

Muhtemel olacaktiŕ , olmazsa da denemeye devam.. illaki kesilecek o ses.. iyi çalışmalar ??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.