Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: siz ona öyle mi diyorsunuz @Aydın Baran Gençlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Aliexpressten ROCK marka ürünleri tavsiye ederim,inanılmaz kaliteli. 5-10 dolar arasına kargo dahil işinizi halledersiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 20 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Şimdi telefonla görüştük, tekrar fiyat farkı olmaksızın başka ürün yollayayım dendi ben de hoşuma gitmeyecek bir ürünü aylarca kullanmak istemem dedim, 'en azından yeni ürün gelene kadar başka ürün yollayayım' dediler ben de tamam dedim. Bugün sevkiyat yapılacakmış. 20 saatlik güncelleme İstediğim ürün gelene kadar bu ürünü yolladılar. Benim istediğim buna benziyor ama arkada alüminyum yok dümdüz siyah ve biraz daha ince sanırım, bu da fit, aldığım ultra fit. Logo açık olmayacak, düğmeler açık olacak Hard case Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Benim istediğim ürün bugün kargolanmış, mail geldi. Elime ulaşsın doğru ise ürün gelen, bana geçici kullan diye yollanan ürünü iade adresi isteyeceğim bakalım ne cevap alacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 20 saatlik güncelleme [emoji3] İstediğim ürün gelene kadar bu ürünü yolladılar. Benim istediğim buna benziyor ama arkada alüminyum yok dümdüz siyah ve biraz daha ince sanırım, bu da fit, aldığım ultra fit. Logo açık olmayacak, düğmeler açık olacak [emoji3] Hard case Aynı ürün bende var 6s için almıştım hiç kullanmadım sıfır. İsteyen biri varsa gönderebilirim hediyem olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Bir saat önce, Berat Hasbek yazdı: Aynı ürün bende var 6s için almıştım hiç kullanmadım sıfır. İsteyen biri varsa gönderebilirim hediyem olsun Aldım gitti Berat, oğlum kullansın... --6 dakika sonra eklendi-- Bu arada HB sitesinden 2 adet spiegen kılıf ve bir manyetik tutucuya toplamda 43 tl verdim, %40 günlük indirim vardı ? Hatta "bugün internetten ne aldınız" konusunda paylaşmıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Aldım gitti Berat, oğlum kullansın... --6 dakika sonra eklendi-- Bu arada HB sitesinden 2 adet spiegen kılıf ve bir manyetik tutucuya toplamda 43 tl verdim, %40 günlük indirim vardı [emoji2] Hatta "bugün internetten ne aldınız" konusunda paylaşmıştım. Çekmecemdeydi müsait zaman bakıp paketleyeyim sen adres yaz abi özelden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 @Berat HasbekHasbek sağolsun paketi açılmamış iPhone kılıfını gönderdi, oğluma da kullanması kaldı ? Tekrar teşekkürler Berat ??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 [mention=12640]Berat Hasbek[/mention]Hasbek sağolsun paketi açılmamış iPhone kılıfını gönderdi, oğluma da kullanması kaldı [emoji2] Tekrar teşekkürler Berat [emoji122][emoji122][emoji122] Güle güle kullanın abi yanında başka hediyem de olacaktı ama işlerim çok yoğundu dışardaydım arkadaş vermeyi unutmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Bilgilendirme için teşekkürler Yakup. Samsung Galaxy S4 zamanından beri Spigen ürünlerini kullanan bir insan olarak hiç kendi sitesinden alış veriş yapmayı tercih etmedim. Bunun yerine 1. tercih olarak hep HB'yi seçtim ve stoklu çalıştıklarından dolayıda sorun yaşamadım. Lafın özü bu tür ürünlerde kendi distribütörleri yerine alternatif olan kaynaklara yönelmek daha sağlıklı oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap