Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414402 Arkadaşlar focus 3 hb arabama spoiler bakıyorum gittigidiyorda var ama 2 farklı model bunlar. Resimleri koyuyorum bu kırmızı hangi model acaba ona göre sipariş vereceğim .Yorum yazarsanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414406 Merhaba, bizim acil servisimiz veya yardımımız bulunmamakta; ilgili konu başlığı kurallarımızı hatırlatmak isterim Bir ST model var bir Zetec model var, sitemizde de örnekleri mevcuttur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414418 fotoğraftaki zetec s türkiyede spor paket ile geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl Yazar comment_414448 Bu spoiler den bulamıyorum nerde bulabilirim acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414450 @ER-OL Otomotiv den. Ben Er-ol otomotivden aldım. Benim araba tyarış kırmızı gelen spoiler yakut kırmızı idi (hata yok bilerek öyle aldık yarış kırmızı yoktu). Yetkili servis uygun bir fiyata boyadı ve taktı şu an kullanıyorum. Şöyle bir şeydi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın