Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yol Bilgisayarı Yakıt 99lt Çıkıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2016 model focus aracımda yakıt değeri çok yüksek gösteriyor 99 litre yazdığı bile oldu sizce sorun ne veya nasıl düzeltirim 

Solved by Yakup Ç. A.

• Yakup Ç. A., başlığı Yol Bilgisayarı Yakıt 99lt Çıkıyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı:

bu arada ort tüketim şehir için 10.5 in altına indimizmi indiyseniz öneriniz nedir ?

Normal ş.içi bu kadar tüketim olmaz.Biraz viteslerinizi yükseltin veya devirlerinizi düşürün sürüşünüzü değiştirin

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Beyler ne yaptıysam olmuyor. Yakıt 20-30 un pek altına düşmüyor. Tahminim 1 depoyla 750 km falan yol yapıyorum. Sizce normal mi ? Yol bilgisayarına bir gram güvenim yok. Saçmalıyo sayılar sürekli

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Acacım Dizel 95 beygir 2016 model. 21000 km ' de. Yakıt sürekli bi 45 bi 99 bi 30 gibi değerler gösteriyor. 100 tl lik yakıt aldım çeyrek depo gitti. Çoğu da şehir dışında. Sizce değer çok mu?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Onur Soytürk yazdı:

Acacım Dizel 95 beygir 2016 model. 21000 km ' de. Yakıt sürekli bi 45 bi 99 bi 30 gibi değerler gösteriyor. 100 tl lik yakıt aldım çeyrek depo gitti. Çoğu da şehir dışında. Sizce değer çok mu?

Ben hala anlamadım bu değer nedir? 

Ortalama yakıt tüketimi mi ? Bu değer çeyrek depoyla gezerken 45 99 ve 30 olarak gözüküyorsa. Arıza vardır direkt servise gidin.

Şehir dışındaki hız ortalamanız, aldığınız yakıt ve yol tam olarak nedir? Bunları bilmeden ben yorumam yapamam :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ortalama Yakıt Tüketimi değeri dediğim şekilde. Yalnız 99.99 l/h şeklinde bir depoyla 700-800 gidemeyeceğime göre bilgisayarda sorun var değil mi?

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Onur Soytürk yazdı:

Beyler ne yaptıysam olmuyor. Yakıt 20-30 un pek altına düşmüyor. Tahminim 1 depoyla 750 km falan yol yapıyorum. Sizce normal mi ? Yol bilgisayarına bir gram güvenim yok. Saçmalıyo sayılar sürekli

Yakıt deponuz 55 lt. olduğuna göre yaklaşık olarak 100 km de 8,5 lt civarı bir yakıt tüketimi olmuş. Biraz fazla gibi. Tabi bu aracın genel performansı, yol ve sürüş koşullarıyla da alakalı bir durum. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

şehir dışı hız ortalamam 140. 100 tl lik yakıt çeyrek depo gitti 180 km ' de tahminim

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Onur Soytürk yazdı:

Ortalama Yakıt Tüketimi değeri dediğim şekilde. Yalnız 99.99 l/h şeklinde bir depoyla 700-800 gidemeyeceğime göre bilgisayarda sorun var değil mi?

Var evet :yeah: 

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Onur Soytürk yazdı:

şehir dışı hız ortalamam 140. 100 tl lik yakıt çeyrek depo gitti 180 km ' de tahminim

Siz en iyisi yetkili ford servisine gidin ve konuyu anlatın biz bu şekilde size yardımcı olmakta zorlanıyoruz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.