Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Onur Soytürk

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur Soytürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Konya
  • Arabam:
    "16 Focus TCDI Trend X
  • Meslek:
    Diğer
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Onur Soytürk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. şehir dışı hız ortalamam 140. 100 tl lik yakıt çeyrek depo gitti 180 km ' de tahminim
  2. Ortalama Yakıt Tüketimi değeri dediğim şekilde. Yalnız 99.99 l/h şeklinde bir depoyla 700-800 gidemeyeceğime göre bilgisayarda sorun var değil mi?
  3. Acacım Dizel 95 beygir 2016 model. 21000 km ' de. Yakıt sürekli bi 45 bi 99 bi 30 gibi değerler gösteriyor. 100 tl lik yakıt aldım çeyrek depo gitti. Çoğu da şehir dışında. Sizce değer çok mu?
  4. Beyler ne yaptıysam olmuyor. Yakıt 20-30 un pek altına düşmüyor. Tahminim 1 depoyla 750 km falan yol yapıyorum. Sizce normal mi ? Yol bilgisayarına bir gram güvenim yok. Saçmalıyo sayılar sürekli
  5. 2016 model focus aracımda yakıt değeri çok yüksek gösteriyor 99 litre yazdığı bile oldu sizce sorun ne veya nasıl düzeltirim
  6. @Muhammed E. Navimex Focus 2015 diye satılan modelde yanında verdikleri kamera focus 3 e göreymiş. Bu yüzden benimkisi yukardaki resimdeki kameranın yanındaki ( yani tutma yerinin oraya ) kısma bağlandı. Metal bi aparatla plastiğin araya geçiriliyor yalnız o kısımdaki 2 ışıktan biri bu yüzden iptal oldu tam üzerine geliyor. @BulentGulsahin Abi Konya servisi Navitech takıyor ama Navimex taksalardı onlardan alacaktım. Çok net olmamakla birlikte toplam garantiyi değil de sadece elektrik aksamıyla alakalı bir problemde servis garantisi dışına çıkıyor herhalde. Kasko ve sigorta ile alakası yoktur umarım. Çünkü dünya para bayıldık kasko+sigortaya
  7. Muhammed kardeşim, ben de otokoç ta park sensörü taktırdım. Trend x modelde orjinal olmadığı için ekranda park sensörü görünmüyor ama bence çok da önemli değil. Önemli olan park sensörü ve navimex ayrı çalıştığı için herhangi bir sorun yok. Benim aklıma takılan başka sorular var. 1) @BulentGulsahin abi de fikrini söylerse aracımızdaki KASKO ve SİGORTA etkileniyor mu navigasyon yüzünden? 2) navimex i ben serviste bağlatmadım. Bağlayan adam otokoç un bağlattığı adam. Dışardan yapıldığı için araç garantisini bozabileceği söyleniyor. GARANTİ hakkında tam bilgisi olan bir arkadaş durumu açıklayabilir mi?
  8. @BulentGulsahin abi navimex aynı ürünü ben de aldım. Yalnız 1-2 sorum var. Alttaki tuş takımı arada bi yanıyor bi sönüyor. Bunu sürekli açık hale nasıl getiririz. Bir de ana menüye dönüş için direksiyondan ya da alttaki tuş takımından bir tuş ayarlanabilir mi ?
  9. Bülent Abi, bu ekran altındaki tuşlar(src-navi-radio gibi) turkuaz a yakın mı yoksa alakasız bir renk mi? Gece kötü bir görüntü oluşturuyor olabilir diye sordum. Bluetooth performansı nasıl ? Yankı yapıyor mu? Bir de telefonu mirror link ile bağlayınca tüm uygulamaları açabiliyor muyuz yoksa sadece youtube gibi uygulamalar mı açılıyor
  10. bir türlü karar veremedim. Android Navitech hakkında kimsenin bilgisi yok. Zaten ürün eski kasa focus 3 ler için yapılmış gibi duruyor(havalandırmalarda metalik yerler yok ). Ayrıca gece ışıklandırma rengi de orjinali gibi durmuyor. Cyclone da renkler ve dış çerçeve 2015 ve sonrası focuslara daha çok uygun. Kullanan arkadaşlar gece görüntüsünü atabilir mi acaba?
  11. Dün hem cyclone hem de navitech hakkında bilgiler aldım. Bahsettiğim her 2 cihaz da ANDROID. Cyclone hakkında ekran 9 inch ama alttaki dokunmatik tuşların çok hassas olduğu yorumları geliyor. Ax-1012R Navitech hakkında da internette hiçbir bilgi ya da yorum yok . Navitech yetkilisi ile görüşmemde android ürünün çok sattığını Ankara tan otomotiv de falan bağlandığından bahsetti. Ben de Tan otomotivi aradım. Hem CYCLONE hem NAVITECH için 2500 tl fiyat verdiler. Navitech Ax-1012R hakkında bilginiz var mı? Otokoç navitech önerdiği için direk garanti bozulmasın, muhattap bulabileyim diye Otokoç ta bağlatmak istiyorum.
  12. Dün hem cyclone hem de navitech hakkında bilgiler aldım. Bahsettiğim her 2 cihaz da ANDROID. Cyclone hakkında ekran 9 inch ama alttaki dokunmatik tuşların çok hassas olduğu yorumları geliyor. Ax-1012R Navitech hakkında da internette hiçbir bilgi ya da yorum yok . Navitech yetkilisi ile görüşmemde android ürünün çok sattığını Ankara tan otomotiv de falan bağlandığından bahsetti. Ben de Tan otomotivi aradım. Hem CYCLONE hem NAVITECH için 2500 tl fiyat verdiler. Navitech Ax-1012R hakkında bilginiz var mı? Otokoç navitech önerdiği için direk garanti bozulmasın, muhattap bulabileyim diye Otokoç ta bağlatmak istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.