Şule Ertuğrul Yağmur Oluşturma zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2017 Öncelikle mrb forumu arastırdım ve sorunuma net bi cvp bulamadigim icin konu actim eger gozden kacirdigim benzer bi konu varsa affınıza sığınıyorum. Sorum şu mk 2 2005 model aracımda ilk resimdeki teyp takili maddi durumum geregi pahali bi deyp alamiyorum uygun bi fiyata 2. Resimdeki teypten buldum bu teyp aracima uyum saglar mi direksiyon kumandasini ve teybin fonksiyonlarini aktif olarak kullana bilirmiyim aux veya usb cikisi alabilirmiyim ve cercevesini degistirmem gerekiyor sanirim bunu nerden temin edebilirim. Simdiden siz degerli üstatlara tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Bu iki teyp birbirinin yerine kullanılabilir. Ancak benim hatırladığım, ikinci teybin iki farklı modeli var. Çerçeveli ve çerçevesiz olarak. Ayrıca çerçeve satılmıyor. Direksiyondan kumanda ve aux çalışır. USB doğrudan çalışmaz çünkü bu teyplerin usb özelliği yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 İkinci fotodaki teybin Sony olanını alacaksanız eğer değer aksi takdirde değmez bence, fikir olarak söyledim. Zira çok farkları yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şule Ertuğrul Yağmur Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Merhaba, 2. görseldeki teyp 1. görseldekinin yerine uydu mu ? çerçeve değişme işlemini falan yaptınız mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap