Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20179 yıl comment_412843 Herkese merhabalar. Formu önceden takip ediyordum ama hiç yorum yapmamıştım. Ben hemen derdimi size anlatayım fazla uzatmadan. Focus almayı düşünüyorum. Dizel Titanium+Smart+Tekno paketli olanından. Ama 2. el ilanlarda okudukca kafam karıştı. 1. Her Tekno pakette geri görüş kamerası var mı? 2. Ben aracı servise götürsem bana hangi paket hangi donanım olduğunun bilgisini verirler mi? 3. 90bin km bakımlarının servisteki ücretleri ne kadar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20179 yıl comment_412844 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20179 yıl Solution comment_412845 Konu açtığınız yerde işinize yarayan başlık vardı. 1- Cevabı aşağıdaki konuda mevcut. 2- Tabii ki verirler. 3- Değişir içeriğine göre; bakım kategorisinde örnekleri mevcut Buyrun: https://www.focusclubtr.com/topic/3230-focusun-yeni-donanım-listesi-güncel-değişiklikler-2013-değişiklikleri-eklendi/ Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20179 yıl comment_412864 ilanlarda yazan donanım bilgisine kesinlikle güvenmeyin. Yakup'un link verdiği konuyu iyice inceleyin. mümkün olmayan donanım kombinasyonlarını bile yazıyorlar, en boşuna en dolusu yazıyorlar vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl Yazar comment_414469 yönlendirdiğiniz sayfayı okudum teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın