Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakıt Tüketimim Arttı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar herkese kazasiz yolculuk keyifli surusler 

1.6 tdci 2008 ghia sedan aracim yakit tuketimi cok ciddi artti full depoyla maximum 600 km gidiyor sehir icinde 

Yani bakimlari 3 ay once ozel serviste antalyada yaptirdim triger degisti ancak son 1 ayda ciddi bi yakit problemi var sizce nelere baktirmaliyim yakit herzaman shellden aliyorum

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

araç kaç bin km de enjektör bakımı vs yapıldımı ?

baskı balata ne durumda bitmeye yaklaşmış ise yakıt ciddi artar ...

aracı çalıştırdıtan sonra yakın mesafe mi kullanıyorsunuz ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arac 210 binde aracı aldığımda exper baskı balata gayet iyi durumda demişti buarada yakın mesafe yaklaşık 10 dakkalık yol 4 ışık geçiyorum

Ama cidden cok fazla geliyor yakıt enjektorlere baktırmadım biraz masrafından kokrtuğum için ancak maşlalah arabanın çekişinde bi sıkıntım yok

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
lütfen TAMAMAEN büyük harf kullanmayınız, düzenlendi mesajınız.

Yanıtlama zamanı:

yakıtın en büyük artış sebebi gittiğiniz 10 dk lık yol  araba tam ısıncak 1.5-2 km yol gidiyorsunuz arabayı stop ediyorsunuz :) 

bendede f3 mca var dizel şehiriçi hanım kullanıyor genelde yakın mesafe hep sizin gibi 600 km uzun yoldada 1350 km gittim bir depo ile :)

Yanıtlama zamanı:

10 dk.lık yolda normal değer. O süre içinde motor zaten ısınmıyor bile. Sıkıntı yok bence.

Yanıtlama zamanı:

Herkeze merhaba benımde arac 6.4 yazıyoken sıfırladım sayacı sımdı 12.2 lere cıktı duzelır mı bu neden yapmıs olur bu

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Fatih çin yazdı:

Herkeze merhaba benımde arac 6.4 yazıyoken sıfırladım sayacı sımdı 12.2 lere cıktı duzelır mı bu neden yapmıs olur bu

Anlık ve ortalama tuketimlere takilmayin. Bir depo ile  en az şehir içi 600 650 km yol gidiyorsa sıkıntı yoktur bence.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Fatih çin yazdı:

sıfırladım

Cevap burada gizli işte.

10-15km içinde oturur yerine,şuanlık hesaplamaya çalışıyor gibi düşünebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Tesekkurler yardımınız ıcın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.