Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20179 yıl comment_405593 arkadaşlar 2007 focus tdci aracımda arıza arayışımız en sonunda veri yolu arızasına gelip dayandı konu ve nasıl çözülebileceği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımılarınız için şimdiden teşekkürl ediyor iyi forumlar diliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20179 yıl comment_405716 20 saat önce, atilla öncel yazdı: arkadaşlar 2007 focus tdci aracımda arıza arayışımız en sonunda veri yolu arızasına gelip dayandı konu ve nasıl çözülebileceği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımılarınız için şimdiden teşekkürl ediyor iyi forumlar diliyorum. Arıza kodu tam olarak nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20179 yıl Yazar comment_408448 Degerli arkadaşlar arabamdaki veri yolu arızasını bulmak işi yine kullanıcı olan bana düştü birçok parça değiştirmemize ragmen focus 2 araçlarda bilgisayar kontrol sisteminde 6 adet istasyondan biri olan gösterge panelinden çıktı arıza panelin içindeki elektronik kartta bir kaç tane lehim bozulmuş birkaç diyot lehimi zayıflamış lehimler yenilenince araçtaki veri yolu arıza sorunu giderilip bu lehim sıkıntıları yüzünden aracın beyne gerçek değerleri yollayamadığı ve arızanın giderilmesiyle araçta belirgin bir performans artışı azda olsa yakıt tasarrufu sağladık şuanda tüm gözlemlerim bundan ibaret iyi forumlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın