Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42737 RESİMLERE DEVAM Ocak 15, 201214 yıl ercan palabıyık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42738 Maşallah çok güzelde,biraz abartmış olabilirmisiniz?Okadar yüksek sesle müzik dinlerseniz bi kaç sene sonra çevrenizdeki sesleri duyabilmek için sürekli kulak kabartmanız gerekebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42740 Maşallah çok güzelde,biraz abartmış olabilirmisiniz?Okadar yüksek sesle müzik dinlerseniz bi kaç sene sonra çevrenizdeki sesleri duyabilmek için sürekli kulak kabartmanız gerekebilir. abartığımı dşünmüyorum görselliğe önem vermek birde o sesleri 6 yıldır dinliyorum bi problem yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42742 http://www.focusclub...k-ses-getiricek Ocak 15, 201214 yıl ercan palabıyık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42743 Teşekkürler Bu bilgileri bize daha detaylı açıklarsanız herkes faydalanabilir yoksa sadece elinize sağlık deyip geçeceğiz ! ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42746 Teşekkürler Bu bilgileri bize daha detaylı açıklarsanız herkes faydalanabilir yoksa sadece elinize sağlık deyip geçeceğiz ! ? merhaba sorranlara anlatıyım yapmak isteyenlerede fikiren yardımcı olabilirim arkadaslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42761 Direkt Hırsızların hedefi bir araba daha...Umarım alarm ve kaskonuz vardır...Maşallah çok süper olmuş herşey,çok beğendim ama Lütfen arabanızı korumaya alın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42773 Maşallah. Elinize sağlık büyük bir emek var. Test ettiniz mi kaç desibel ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42777 sizin bu tür yarışmalarınız oluyor...ses ve görüntü sistemlerine yönelik umarım iyi bir derece alırsınız yada almışsınızdır...tutku tabiki bu sizi anlıyorum...güle güle kullanın....ama ileriki yaşlarda işitme kaybınızın olacağı bir gerçek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42800 Direkt Hırsızların hedefi bir araba daha...Umarım alarm ve kaskonuz vardır...Maşallah çok süper olmuş herşey,çok beğendim ama Lütfen arabanızı korumaya alın.... aracım bana göre çok eksikleri var beğendiğniz için çok teşşekkür ederim evim bahçeli diğer sağlı sollu araba çekiyorum bense camdan iniyorum ))) aracımda sınırsız kasko var ama içine yaptırmadım bitsin ozaman toplu yaptırıcam 2011 temmuzda sıfır aldım arabayı 5 ayda bukadar oldu ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42801 Maşallah. Elinize sağlık büyük bir emek var. Test ettiniz mi kaç desibel ? teşekkür ederim kardeşim daha ölçtürmedim ama bittiğinde ölçtürücem bakalım kaç çıkıcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl Yazar comment_42802 sizin bu tür yarışmalarınız oluyor...ses ve görüntü sistemlerine yönelik umarım iyi bir derece alırsınız yada almışsınızdır...tutku tabiki bu sizi anlıyorum...güle güle kullanın....ama ileriki yaşlarda işitme kaybınızın olacağı bir gerçek... teşekkürler fuara cıkarmam arabayı neden derseniz bana kimse sponsor olmadı kendi cabalarımla oluyo bazı seyler herkes reklam peşinde daha kicker basın orasıda fiberlenip arkaya lcd monitör koyucam bagaja uzun işler bu yaza bitirmeyi düşünüyorum arabyı jantlı ve rs yada st kitli Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın