Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

34 GT 5364 Ses ve Görüntü Çalışmalarına devam

Featured Replies

• Yanıt 61
  • Görüntüleme 22,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ercan palabıyık
    ercan palabıyık

RESİMLERE DEVAM

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Maşallah çok güzelde,biraz abartmış olabilirmisiniz?Okadar yüksek sesle müzik dinlerseniz bi kaç sene sonra çevrenizdeki sesleri duyabilmek için sürekli kulak kabartmanız gerekebilir.

• ercan palabıyık
    ercan palabıyık

http://www.focusclub...k-ses-getiricek

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

RESİMLERE DEVAM

rG4sr.jpg

LhamE.jpg

HZhJR.jpg

BmokT.jpg

c5cht.jpg

post-1458-0-37618000-1326635440_thumb.jp

post-1458-0-33156400-1326635483_thumb.jp

ercan palabıyık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Maşallah çok güzelde,biraz abartmış olabilirmisiniz?Okadar yüksek sesle müzik dinlerseniz bi kaç sene sonra çevrenizdeki sesleri duyabilmek için sürekli kulak kabartmanız gerekebilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abartığımı dşünmüyorum görselliğe önem vermek birde o sesleri 6 yıldır dinliyorum bi problem yaşamadım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler

Bu bilgileri bize daha detaylı açıklarsanız herkes faydalanabilir :)

yoksa sadece elinize sağlık deyip geçeceğiz ! ?

merhaba sorranlara anlatıyım yapmak isteyenlerede fikiren yardımcı olabilirim arkadaslar

Yanıtlama zamanı:

Direkt Hırsızların hedefi bir araba daha...Umarım alarm ve kaskonuz vardır...Maşallah çok süper olmuş herşey,çok beğendim ama Lütfen arabanızı korumaya alın....

Yanıtlama zamanı:

Maşallah. Elinize sağlık büyük bir emek var. Test ettiniz mi kaç desibel ?

Yanıtlama zamanı:

sizin bu tür yarışmalarınız oluyor...ses ve görüntü sistemlerine yönelik umarım iyi bir derece alırsınız yada almışsınızdır...tutku tabiki bu sizi anlıyorum...güle güle kullanın....ama ileriki yaşlarda işitme kaybınızın olacağı bir gerçek...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Direkt Hırsızların hedefi bir araba daha...Umarım alarm ve kaskonuz vardır...Maşallah çok süper olmuş herşey,çok beğendim ama Lütfen arabanızı korumaya alın....

aracım bana göre çok eksikleri var beğendiğniz için çok teşşekkür ederim evim bahçeli diğer sağlı sollu araba çekiyorum bense camdan iniyorum :)))) aracımda sınırsız kasko var ama içine yaptırmadım bitsin ozaman toplu yaptırıcam 2011 temmuzda sıfır aldım arabayı 5 ayda bukadar oldu :kıhkıh:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maşallah. Elinize sağlık büyük bir emek var. Test ettiniz mi kaç desibel ?

teşekkür ederim kardeşim daha ölçtürmedim ama bittiğinde ölçtürücem bakalım kaç çıkıcak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sizin bu tür yarışmalarınız oluyor...ses ve görüntü sistemlerine yönelik umarım iyi bir derece alırsınız yada almışsınızdır...tutku tabiki bu sizi anlıyorum...güle güle kullanın....ama ileriki yaşlarda işitme kaybınızın olacağı bir gerçek...

teşekkürler fuara cıkarmam arabayı neden derseniz bana kimse sponsor olmadı kendi cabalarımla oluyo bazı seyler herkes reklam peşinde daha kicker basın orasıda fiberlenip arkaya lcd monitör koyucam bagaja uzun işler bu yaza bitirmeyi düşünüyorum arabyı jantlı ve rs yada st kitli

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.