Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398516 Aracımın direksiyonunu sıkı sıkıya tutmama rağmen bazen yol bozukluklarına uyarak çizgisinden çok az da olsa saptığını hissediyorum.Daha yeni rot ayarlarını kontrol ettirdim. Bunun sebebi ön takım elemanları mı yoksa direksiyon kutusu mu ya da farklı bir parça mı , nedir ? Aracımla giderken daha sıkı ve güvenli bir direksiyon hissetmek istiyorum.Hani bunun var mı şurası sıkılırsa veya değişirse hallolur gibi bir çözümü ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398518 Tekerlekler bozuk yolu takip eder maalesef. Daha güvenli hissetmek için artık eski model araçlara dönmek şart denilebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl Yazar comment_398519 Keşke fabrika ayarlarına sıfırlama şansı olsa . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398521 6 dakika önce, Ufuk Altaş yazdı: Keşke fabrika ayarlarına sıfırlama şansı olsa . Ayrıca lastik havaları önerilen düzeyde mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398525 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Ayrıca lastik havaları önerilen düzeyde mi? Katılıyorum, aracı ilk aldığımda servis kontrol etmemiş 40-42 psi hava ile gidiyormuşum (normali max 35), direksiyon aşırı derecede hassastı, babamla ikimiz kendimizi sıka sıka bi olmuştuk. Havaları çok sonralar normale gelince aslında ford direksiyonun diğer bi çok modelden daha sert, hisli olduğunu farkettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl Yazar comment_398526 Sıfır bir araçta bahsettiğim bu sıkıntı minımuma yakın veya neredeyse hiç olmuyor.Zamanla bi takım elemanlarda doğal olarak laçkalaşmalar oluyor ve bahsettiğim sorun başlıyor.Benim merak ettiğim temel olarak buna yol açan direksiyon mili mi, z rotu mu ..... veya adını bilmediğim hangi parça veya parçalar.Yoksa sıfır araç yol bozuk da olsa zıpkın gibi gidiyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398624 Bence bu konu daha çok lastikler ile ilgili. Yağışlı ve rüzgarlı havalarda ben de bazen bu şekilde hissediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın