Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2012 merabalar.. focus 3 ler için motor kapağı mevcut mudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Motor kapağı derken? Dolu kapakmı boş kapakmı? Hangi motor için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Benzinlilerde olmayabiliyor.. Gerekte yok zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 bahsedilen silindir kapağımı yoksa motor üstündeki izolasyon kapağımı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Sanıyorum motorun üzerindeki plastik kapaktan bahsediyor Mustafa bey. Varmı yok mu bilmiyorum ama illa takmak taraftarıysanız ecoboost un kapağı uyabilir. Çok farklı motorlar olmasına karşın öyle bir uygulama yapılabilir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Sanıyorum motorun Üzerindeki plastik kapaktan bahsediyor Mustafa bey. Varmı yok mu bilmiyorum ama illa takmak taraftarıysanız ecoboost un kapağı uyabilir. Çok farklı motorlar olmasına karşın öyle bir uygulama yapılabilir belki. Uymaz uymaz uğraşmaya bile değmez...Bir yararı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Hani ikiside 1.6 ya. belki bir ihtimal olabilir demiştim. Benzinlilerde olmayabiliyor deyince hiç yok sandım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 motorun üzerindeki kapak.. izolasyon kapağımı deniyor adına bilmiyorum ama..Cem Bey in ecoboost aracındaki motor kapağı bizim araçlarda yok.. var mıdır, satılıyor mu serviste acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Benzinlilerde özellikle yok,çünkü motor ısınması atmosferik benzinli motorlarda çok fazla..oraya konulacak kapak motorun aşırı ısınmasına yol açabilir..Bence hiç gerek yok...Ben o kapağı Focus 2,5 um için arıyordum bir ara..Nedeni ise alttan giren kedilerin motorun üstüne yatıp uyumalarıydı..Uyumaları neysede motora çiş yapıyorlardı,pis pis kokuyordu,birde motora sıkışmaları halinde oldukça yüksek maliyetli arıza yaratabilme ihtimaliydi....Sonrdan alta mıhafaza taktırttım da kurtuldum...Birgün motordan sesler geliyordu,kaputu bir açtım,3 tane kedi bana bakıyor,şok olmuştum...Kedilerden birinide işyerine götürmüşüm bilmeden,sonradan anne oldu,işyerinde kendisine koloni kurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 .. hikayeniz güzel.. ayrıca bu yorumdan sonra, aramaktan da vazgeçtim, madem ısınıyor motor.. sağolun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 .. hikayeniz güzel.. ayrıca bu yorumdan sonra, aramaktan da vazgeçtim, madem ısınıyor motor.. sağolun.. Bayağı ısınıyor hemde...Alt motor koruma önemli olan zaten,o da var sanırım sizde...Focus 2,5 benzinlide yoktu..F 3 benzinliye plastik de olsa koymuşlar...Ayrıca kaputun altında da ses izolasyon keçesi de var..O da Focus 2,5 benzinli de yoktu..Bunlar yeterli...Motor kapağı dizellerde ve ecoboostlarda mevcut,bunun nedeni ise sanırım o motorların daha hassas üniteler olması... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Anil
merabalar.. focus 3 ler için motor kapağı mevcut mudur acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap