Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

focus 3 motor bloğu kapağı bulabilir miyiz?


Mustafa Anil

Soru

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sanıyorum motorun üzerindeki plastik kapaktan bahsediyor Mustafa bey. Varmı yok mu bilmiyorum ama illa takmak taraftarıysanız ecoboost un kapağı uyabilir. Çok farklı motorlar olmasına karşın öyle bir uygulama yapılabilir belki.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sanıyorum motorun Üzerindeki plastik kapaktan bahsediyor Mustafa bey. Varmı yok mu bilmiyorum ama illa takmak taraftarıysanız ecoboost un kapağı uyabilir. Çok farklı motorlar olmasına karşın öyle bir uygulama yapılabilir belki.

Uymaz uymaz uğraşmaya bile değmez...Bir yararı yok :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benzinlilerde özellikle yok,çünkü motor ısınması atmosferik benzinli motorlarda çok fazla..oraya konulacak kapak motorun aşırı ısınmasına yol açabilir..Bence hiç gerek yok...Ben o kapağı Focus 2,5 um için arıyordum bir ara..Nedeni ise alttan giren kedilerin motorun üstüne yatıp uyumalarıydı..Uyumaları neysede motora çiş yapıyorlardı,pis pis kokuyordu,birde motora sıkışmaları halinde oldukça yüksek maliyetli arıza yaratabilme ihtimaliydi....Sonrdan alta mıhafaza taktırttım da kurtuldum...Birgün motordan sesler geliyordu,kaputu bir açtım,3 tane kedi bana bakıyor,şok olmuştum...Kedilerden birinide işyerine götürmüşüm bilmeden,sonradan anne oldu,işyerinde kendisine koloni kurdu... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

:).. hikayeniz güzel.. ayrıca bu yorumdan sonra, aramaktan da vazgeçtim, madem ısınıyor motor.. sağolun..

Bayağı ısınıyor hemde...Alt motor koruma önemli olan zaten,o da var sanırım sizde...Focus 2,5 benzinlide yoktu..F 3 benzinliye plastik de olsa koymuşlar...Ayrıca kaputun altında da ses izolasyon keçesi de var..O da Focus 2,5 benzinli de yoktu..Bunlar yeterli...Motor kapağı dizellerde ve ecoboostlarda mevcut,bunun nedeni ise sanırım o motorların daha hassas üniteler olması...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.