Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394839 Aracımın hiç bir problemi yoktu istanbul'a gidip geldikten sonra el frenini indirdiğimde el freni ışığı sönüyor ama tam sönmüyor çok azıcık kırmızı gene yanıyor çekiyorum yanıyo indiriyorum tam sönmüyor kafama çok takıldı acil yardım lütfen ARAÇ 2004 FOCUS 1,6 COMFORT Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394843 Otomatik Mesaj Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394845 Kadrandaki ışıktan bahsediyorsunuz sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394846 9 dakika önce, Enes Can Şengül yazdı: Aracımın hiç bir problemi yoktu istanbul'a gidip geldikten sonra el frenini indirdiğimde el freni ışığı sönüyor ama tam sönmüyor çok azıcık kırmızı gene yanıyor çekiyorum yanıyo indiriyorum tam sönmüyor kafama çok takıldı acil yardım lütfen ARAÇ 2004 FOCUS 1,6 COMFORT Kontak kapanınca tam sönüyor mu? Evetse cevabın kafana takma. Ya biryerler su almıştır, ya da geri vites müşürü tam bırakmıyordur. Çok kafaya takmadan herhangi bir mekanik serviste çözersin işini. Geri vites müşürü de 40-50tl bişiydi sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl Yazar comment_395020 kontağı kapatınca sönüyor umarım fazla sorun çıkarmaz araba daha 60,000 de çok teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın