Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl comment_393329 Arkadaşlara merhaba bugün arabadaki test menüsüne girmek için sol ok tuşunu basılı tutup kontağı açtım o andan itibaren uyarı sesi çalmaya başladı herhangi bir arıza göstergesi yok sistem denetimine bakıyorum oradada sistem normal diyor ne yaptıysam uyarı sesini susturamadım akü kutup başını sökmek belki çözüm olur ama bilinen başka bir çözüm varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl comment_393330 aynı işlemi tekrarlayın olmassa ''OK'' tuşuna basılıp tutup kontağı açın düzelmezse kutup başlarını söküp takmak bir nevi reset gibidir. Teyp'in kod isteyeceğini unutmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl Yazar comment_393333 Aynı işlemi yaptım ama malesef hiç etkisi olmadı. daha önceki araştırmalarımda bizim orjinal teyp ler kod istemiyor diye duymuştum ama istersede sanırım yetkili servise sormamız gerekecek --7 dakika sonra eklendi-- hayret şimdi kontağı açtım ses kesilmiş hayırdır inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl comment_393335 F3'ler teyp kodu istemiyor endişe etmenize gerek yok,sökün gitsin. Şimdi benim anlamadığım nokta test menüsünde mi ikaz sesi geliyor yoksa test menüsünü kapattığınız aracı normal şekilde çalıştırdığınız halde mi geliyor ses? Test menüsü adı üstünde göstergeyi test etmek amacıyla tüm fonksiyonları çalıştıran bir sistem ok tuşlarıyla diğer menüleri gezdiniz mi test menüsü içinde? Sesler,ekran,göstergeler v.s gibi bölümleri vardı hatırladığım kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl Yazar comment_393337 Test menüsüne girmek için kontağı açtım kontağı açtığım andan itibaren sürekli ötmeye başladı sonra kontağı kapattım aracı çalıştırdım kısa bir tur attım sonra stop ettim tekrar kontak açtım hala ses geliyordu tam son çare olarak kutup başını sökerim diye oyalanirken bir kez daha denedim ikaz sesi kendi kendine susmuştu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın