Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Takas İstiyorlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hımmmm askere gideceksin demek.

Askere gidenlere ücretsiz otopark hizmeti verilir :):excl::zha: :zha: :zha: :zha:

Aracınızın her türlü bakımı, hatta vergi, muayene, sigorta gibi bilimum resmi işlemleri adınıza yapılır. :zha: :zha: :zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hımmmm askere gideceksin demek.

Askere gidenlere Ücretsiz otopark hizmeti verilir :):excl::zha: :zha: :zha: :zha:

Aracınızın her tÜrlÜ bakımı, hatta vergi, muayene, sigorta gibi bilimum resmi işlemleri adınıza yapılır. :zha: :zha: :zha:

bende bır kardeş var o varken kımseye dÜşmÜyor :zha:

Yanıtlama zamanı:

Ah şu kardeşlerden çektiğim :):excl::zha:

Şaka bir yana Burak, aman aracını satma, hele bir fiatla asla takas etme, hani dersen ben VTi hastasıyım, ona bişey demem, kardeşin sen yokken Focus'un tadını çıkartsın. Değil mi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ah şu kardeşlerden çektiğim :):excl::zha:

Şaka bir yana Burak, aman aracını satma, hele bir fiatla asla takas etme, hani dersen ben VTi hastasıyım, ona bişey demem, kardeşin sen yokken Focus'un tadını çıkartsın. Değil mi.

tamam ozaman zaten çocuk aradı telefonlarına çıkmıyorum :zha:

Yanıtlama zamanı:

turbo nasıl uygulanıyor yanı bır zararı yok mu bunun ve sanırım biraz masraflı bir iş ?

HEsabını kitabını yapıp doğru şekilde uygularsan hiçbir zararı olmaz. Masraf göreceli. 1.6 focusa 2500 civarı bir rakama taktık. Ama bunda egzost manifoltunun komple dökülmesi falan filanda var. Senin arabanda ihtiyacın olmayacak o işlere.. Dahası o arabanın her parçası var piyasada.. örneğin benim evin balkonunda komple sıfır hiç ellenmemiş motoru bilem var :)

Yanıtlama zamanı:

. örneğin benim evin balkonunda komple sıfır hiç ellenmemiş motoru bilem var :)

Nasıl yani Mertol abi. Focus motoru mu var senin balkonda ? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ya niye şaşırıyorsunuzki...adam arabalardan çıkardığı parçalarla evdeki kombi..çamaşır buzdolabı..süpürge gibi alet edavatlar bozulunca onlara araba parçası cakıp çalıştırıyor...siz bilmediginizden.... :)

Yanıtlama zamanı:

Nasıl yani Mertol abi. Focus motoru mu var senin balkonda ? :)

Evet Sport trend motoru var. Sıfır faturalı.. :)

Benim bundan iki önceki mondeo (2008 1.6 tivct) benim işkencelerime fazla dayanamayıp piston eritmişti. O ara zaman olmadığı için rektifiye yaptırmıştım arabayı. Eğer bir daha bir nane olursa bunu atarım diye yedek bulunsun mantığıyla almıştım bu motoru. E o arabaya bir daha birşey olmayınca motor kaldı yadigar. :)

Hatta ingiltereye gittiğimde 850 pund a aldığım 150 hp lik 1.6 ecoboost motor geçen hafta teslim edildi.. Toplamda 345 milde.. Sıfır sayılır.. Turbosu cartı curtu herşeyi üzerinde.. :) Ev ev değil parçacı dükkanı sanki.. :)

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Evet Sport trend motoru var. Sıfır faturalı.. :)

Benim bundan iki önceki mondeo (2008 1.6 tivct) benim işkencelerime fazla dayanamayıp piston eritmişti. O ara zaman olmadığı için rektifiye yaptırmıştım arabayı. Eğer bir daha bir nane olursa bunu atarım diye yedek bulunsun mantığıyla almıştım bu motoru. E o arabaya bir daha birşey olmayınca motor kaldı yadigar. :)

Hatta ingiltereye gittiğimde 850 pund a aldığım 150 hp lik 1.6 ecoboost motor geçen hafta teslim edildi.. Toplamda 345 milde.. Sıfır sayılır.. Turbosu cartı curtu herşeyi üzerinde.. :) Ev ev değil parçacı dükkanı sanki.. :)

:) Harikasın abi. Eylül gibi bizde yarım motor yaptırdık araca o zamanlar burada olsaydım direk seninle irtibata geçerdim abim :D

Yanıtlama zamanı:

O zamanlar bende buralarda değildim. :)

Aklında bulunsun komple dolu sıfır kapakta var. Süpapları falan filan herşeyi sıfır ve ellenmemiş. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O zamanlar bende buralarda değildim. :+1:

Aklında bulunsun komple dolu sıfır kapakta var. Süpapları falan filan herşeyi sıfır ve ellenmemiş. :P

vallaha almayı düşünürüm :P gercekten

Yanıtlama zamanı:

vallaha almayı düşünürüm :kıhkıh: gercekten

E ihtiyacın olursa hazırda var işte..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.