Serhat S. Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2016 (düzenlendi) Herkese merhaba, 2005 fusion 1.4 tdci aracımızı satmak istiyoruz. Aklımızda öncelikle focus 2007-2008 fazla kmsi olmayan araclardan yana. sizlerinde fikirlerinizi almak istemiştim. Sizin önerileriniz neler olurdu yada almak istediğimizde nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Ekim 18, 2016 Serhat S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Mümkün mertebe Titanium almaya bakın. Daha sonra bulduğunuz aracı güvendiğiniz yere göstermeyi ihmal etmeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler yakup bey. gonlumuz o donanimda.fakat 2.el piyasasinda neler dondugu asikar.. zor is gercekten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, İlanlar > Ortak Alan - Sosyal > Alınıklar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Daha dikkatli olurum:) Okunmaya gore cevap sayisi az kaldi.. malum siteden linkler verebiliyormuyuz? yada ederleri piyasalari kacta geziyor vsvs. bu tur bilgiler paylasabilecek arkadaslar abiler yorumlarinizi bekliyorum. tskler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Siz çok genel soru sordunuz o yüzden fikir vermek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Focus 2007-08 dizel ghia donanim hatchback kasa 36.000 civarinda. temiz,dusuk kilometre ile bi kac bin daha ustune cikabilirim. benim malum siteden gordugum ilanlar var tabikide ama o kadar edermi bilmedigim icin sormak istemistim yada degerlendirmem icin onerilerinizi beklekteyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Hocam piyasa değişken ve alıcı-satıcı arasında geçen değerler malum. Bizde galerici değiliz maalesef, piyasanın nabzını sürekli tutmak zor. Varsa baktığınız araç buraya yazabilirsiniz, siteyi tanımak için eski konularımıza bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
'İnanç Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 34-36 bin arası çok fazla alternatif var sizin gönlünüzde neler var onu belirtirseniz fikrimizi paylaşırız sizinle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-ford-focus-ghia-full-plus-full-plus-sunroof-354227347/detay arac 41bin lira sizce nasildir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Alacağınız araç mutlaka dizel bir Focus'mu olacak. Eğer dizel bir Focus ve aradığınız özelliklerde (kazasız ve km düşük) olacaksa söylediğiniz rakamların üzerine çıkmak zorunda kalabilirsiniz ya da sıkı bir takiple 1 ay daha sabredip denk getirme ihtimaliniz var. Eklediğiniz ilana yakın bir araç da ben not olarak attım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisensiz-orjinal-108500km-ilk-sahibinden-focus-tekno-paket-353685604/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 (düzenlendi) Dizel olmasını babam istemekte. Şuanda da fusion dizelimiz var.. Bi süredir takip ediyorum ilanları . ilginiz içinde teşekkür ederim. Dizel olup yüksek km li araçların sıkıntılı olabileceği kulağıma geliyor acaba dedirtmiyor değil açıkcası (turbo arızası vs) Ekim 18, 2016 Serhat S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 piyasada alım satımı kolay olsun diyosanız fluence, yada pejo 301 yada ikizi olan citroen c-elyesse, bunlar dizeller için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 ford harici modellerde daha ucuza daha temiz araç bulabilirsiniz, örneğin lınea 1.6 multijet emotion plus donanımı ile iş yapar, motor ve yakıt olarak oldukça başarılı. fakat ford'un verdiği güven hissini vermeyecektir. Şahsi fikrim 2006-2007 yüksek km li ford almaktansa daha yüksek model linea alırım keza 2012 model dizel emotion plus linea aracımda vardı 1 yıl kadar kullandım hiç bir sorun yaşamadım aldığım fiyatın üzerindede hemen sattım, dediğim gibi tamamen sizin tercihiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat S. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 önerileriniz için teşekkürler.ama insan takıldı mı takılıyor işte:/ İlan linki paylaştığım araç sizce o paraya değer mi? Aracımızı sattık pişman olma arifesindeyim:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap