Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20169 yıl comment_384269 Selam arkadaşlar focus 2006 tdci ghia aracım var 3 ay oldu alalı vites geçişlerinde ve belli viteste giderken gaza basıp çekince lak-lak tak-tak gibi ses geliyor yaptıran veya o sorunu yaşayan varmı ses yüzünden aracımdan soğumaya başladım teşekkür şimdiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20169 yıl comment_384274 Hocam o bahsettiğin ses bende vites boşta olduğunda debriyajı tam kavrama noktasında tutunca geliyor. Ama vitesteyken öyle bir ses olmuyor.Ama nedenini merak ettim. Takipteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20169 yıl comment_384275 Sesten rahatsız iseniz ve soğuyorsanız burada zaman kaybetmeyin. Ses normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20169 yıl comment_384344 aynı ses bendede var sorun akslarda.ustaya gittim.bir tur attık arabayla.birkaç defa gaza basıp bıraktı.sonra direksiyonu tam kırıp sağa ve sola dönüşler yaptı.sorunun akslarda olduğunu söyledi.boşluk yapmaya başlamış.şu an biraz daha kullan ama dönüşlerde ses yapmaya başlayınca mutlaka gel dedi.bende eve gelince ön tekerleri krikoyla kaldırdım.aksları kontrol ettim.sol aksta 2-3 mm, sağ aksta 1-2 mm boşluk olduğunu gördüm.şu an kullanıyorum.ama yaptırmaya karar verdiğimde mutlaka orjinal aks kullanacağım. --0 dakika sonra eklendi-- unutmadan aracım 188000 km de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20169 yıl Yazar comment_384360 Aynı benim de 188000 de aracım yaptırırsan haber verirmisin banada [email protected] mail olarak da gönderebilirsiniz teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20169 yıl comment_384382 şu an dönüşlerde ses yapana kadar kullanmaya devam edeceğim.çünkü ustam bana üzerindekiler bu haliyle yan sanayi akslardan iyidir demişti.onun için değiştirdiğimde orjinal takarım demiştim. ama yaptırırsam bu sayfaya fotolarını yüklerim ayrıca mailde atarım .iyi günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20169 yıl Yazar comment_385028 bu sesi servis ne kadara halleder bilen serviste arkadaşı olan varsa sorabilir mi teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın