Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383166 Arkadaslar konuyu dogru yere mj actim bilmiyorum usb girisini bulamadim aracim 2008 ghia sedan tdci torpidoda dediydi satan kisi baktim bulamadim yardimlarinizi bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383171 Orjinalinde usb girişi yok diye biliyorum (yanlış da olabilir). Torpidoda Aux girişi var onu da kapağı açar açmaz görürsünüz zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383172 Usb girişi yok aracınızda sadece aux girişi var.Usb girişi focus 3 lerde var sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20169 yıl Yazar comment_383240 Affiniza siginarak aux dediginiz hoporlor girisi mi oluyo bu kulakliklarin girisi gibi bunlarla nasil muzik baglantisi yapiyoruz --2 dakika sonra eklendi-- Birde bu 2008 ghialarda orjinalinde park sensoru varmi bugun sanayide usta yok dedi satan kisi var dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20169 yıl comment_383243 34 dakika önce, Kadir D. yazdı: Affiniza siginarak aux dediginiz hoporlor girisi mi oluyo bu kulakliklarin girisi gibi bunlarla nasil muzik baglantisi yapiyoruz --2 dakika sonra eklendi-- Birde bu 2008 ghialarda orjinalinde park sensoru varmi bugun sanayide usta yok dedi satan kisi var dedi Evet kulaklık jak girişine benzer ufak bir giriş. Bir aux kablosu edinerek telefonunuz ya da tabletinizle müzik çalar arasında bağlantı kurabilirsiniz. Anladığım kadarıyla aracınızın donanım özelliklerini keşfetmeye çalışıyorsunuz. Bu konuda forumun Mk2 başlığında sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla focusların orjinalinde mk3 kasaya kadar( o da tümünde değil) park sensörü standart değil. Sonradan ilave ediliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20169 yıl comment_383251 Donanım için detaylı açıklama konusu genel f2 kısmında mevcut. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın