Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201610 yıl comment_380327 Selamlar, Focus Trend-x aracımda bluetooth olmadığı için USB bellek'ten müzik dinliyorum. Yalnız Android işletim sistemli telefonumu USB üzerinden bağladığımda Spotify ile müzik dinleyemiyorum. Bu konuda benzer bir sorun yaşayan var mı? Ayrıca, bu normal bir durum ise, USB Bluetooth cihazı kullanarak Spotify'dan müzik dinlemem mümkün mü? Benzer bir başlık açılmış ama iphone ile ilgili. USB'den iphone bağladığım zaman herhangi bir problem yaşanmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201610 yıl comment_380378 İphone bagladiginiz zamanda spotify den muzik dinlenmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20169 yıl comment_380540 Dediginiz biri elma biri armut ikiside ayni degil. Tamam ses ayni yerden cikiyor ama usb ile spotify farkli. Bluetooth aux aparatlari ile bağlayarak dinleyebilirsiniz spotify Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl Yazar comment_382431 21.09.2016 - 07:20 tarihinde, Olcay Sert yazdı: Dediginiz biri elma biri armut ikiside ayni degil. Tamam ses ayni yerden cikiyor ama usb ile spotify farkli. Bluetooth aux aparatlari ile bağlayarak dinleyebilirsiniz spotify teşekkürler, önerdiğiniz bir ürün var mı bluetooth aux aparatı için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20169 yıl comment_383423 04.10.2016 - 18:51 tarihinde, İbrahim Dikmen yazdı: teşekkürler, önerdiğiniz bir ürün var mı bluetooth aux aparatı için? şu car kit işinizi görür. biraz daha kaliteli ses olsun derseniz (en baz olanlar bası emiyor resmen) buna diğer seçenekler içinse buraya bakabilirsiniz birde bluetooth 4 ve üzeri versiyon olursa telefonun şarjını çok az yer alt versiyonlar çok çabuk şarjı bitirir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20169 yıl Yazar comment_384597 10/10/2016 - 14:23 tarihinde, Olcay Sert yazdı: şu car kit işinizi görür. biraz daha kaliteli ses olsun derseniz (en baz olanlar bası emiyor resmen) buna diğer seçenekler içinse buraya bakabilirsiniz birde bluetooth 4 ve üzeri versiyon olursa telefonun şarjını çok az yer alt versiyonlar çok çabuk şarjı bitirir İlk bahsettiğiniz kitten aldım hocam, gayet güzel çalışıyor Çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384674 14 saat önce, İbrahim Dikmen yazdı: aldım hocam, gayet güzel çalışıyor yardımcı olabildiysek ne mutlu. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384704 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: yardımcı olabildiysek ne mutlu. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle peki bu cihazlar şarj ediliyor mu kullanılmak için yoksa sürekli usb girişinde durması yeterlimi ? yani kısacası içerisinde şarjlı pil var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384713 28 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: peki bu cihazlar şarj ediliyor mu kullanılmak için yoksa sürekli usb girişinde durması yeterlimi ? yani kısacası içerisinde şarjlı pil var mı ? verdiğim linklerdekinde birincide pil yok usb yada 5v bağlı kalması halinde çalışıyor. ikincide pil var şarj edip bitene kadar kullanabilirsiniz. ikinciyi telefon bağlantısı içinde kullanabilirsiniz işte arabadan konuşmak için ekstra mic var çünkü. ama şunu unutmamak lazım ses iletiminde baslar önemli ölçüde düşüyor. yada bazı modellerde tam tersi baslar artıyor tiz düşüyor. uygun yollu ürünler olduklarından memnun kalmadığınızda çöpe bile atsanız gam yemiyorsunuz ben şahsen öyle yaptım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın