Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201610 yıl comment_378553 İyi günler arkadaşlar gereksiz konu açmak istemiyorum ama konuyu bulamadığım için burada soruyorum, forumda okuduğum kadarıyla iç aydınlatma için T10 dipsiz 5W Led ampül aldım, az önce taktım ama yanmadı. Bunu araca tanıtma gibi bir şey mi var, kitapçığa baktığımda da göremedim forumda da göremedim. Şimdi H7 Philips X-treme vision ampül de aldım ama takmaya korkuyorum onları da tanımaz farsız kalırım diye bilen varsa yardım etsin lütfen en yakın sanayi 65 km ileride. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201610 yıl comment_378554 4 dakika önce, Mustafa D yazdı: az önce taktım ama yanmadı. İki taraflı da denediniz mi? Tersi düzü var onlarında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201610 yıl Yazar comment_378556 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: İki taraflı da denediniz mi? Tersi düzü var onlarında. Tersi düzü aklıma gelmedi açıkçası, ikisini de ters mi taktım acaba şimdi tekrar deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201610 yıl comment_378606 4 saat önce, Mustafa D yazdı: Tersi düzü aklıma gelmedi açıkçası, ikisini de ters mi taktım acaba şimdi tekrar deneyeceğim T10 12 volt aldıysanız çalışması lazım tersini denemek kaldı yine yanmazsa lambadadır sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl Yazar comment_378903 03.09.2016 - 14:22 tarihinde, Berat Hasbek yazdı: T10 12 volt aldıysanız çalışması lazım tersini denemek kaldı yine yanmazsa lambadadır sorun ters düz her şekilde denedim çalışmadı sonra parklarda denedim yine çalışmadı tofaş ı olan birisine verdim onun aracında çalıştı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın