Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dikiz Aynasından Geri Görüş Kamerası Kullanan Var mı?


Akın Can

Önerilen Mesajlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 dakika önce, Akın Can yazdı:

Yerine olur demi ya da gidip servise sorsam yapıyorlar mı

 

Servislerde aksesuar olarak olabilir evet ama sormak lazım her bayii satmak zorunda değil.

Bu arada servis biraz pahalı olur ve her ürün olmaz, ben olsam önce internetten araştırma yapardım eğer istediğim model serviste varsa ve fiyatı uygunsa neden olmasın?

 

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olur olur hemde bak gibi olur önce aliexpresten 5 inç ayna monütör sepete atıyosun sonra araca uygun kamerayı bulup sepete atıyosun bunları bağlatacak usta iyi bir elektrikçi buluyosun ve siparişi veriyosun mallar gelince gidip bağlatıyosun sonra yetmiyor bir de ön park kamerası alıp onu bağlatıyosun ve tamam deyip kayifle sürüş yapıyosun hadi kolay gelsin

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Bende var ama kamerayı bağlatmadım. Yani Android tabanlı ön + arka kameralı + navigasyonlu ayna var, OEM zaten orijinal aynanın üzerine cırt ile sabitleniyor. Sırf o görüş açısı için bile kullanırım :) Önceki aracımı satarken vermedim o yüzden, ön kamera sürekli kaydediyor, arka kamerayı deldirmeye kıyamadığım için taktırmadım. Hem Double teypte kullanmayı düşünüyorum geri görüş kamerasını. Yani kısaca, olur. Aliexpress üzerinden 100 dolar civarına alabilirsin. Türkiye'de eşdeğerleri 700TL civarı. Ben ilk önce Türkiye2den Cylone idi sanırım aldım baktım daha dandik iade ettim Aliexpress'den vermiştim siparişi. Çok kaliteli, süper olmasa da f/p olarak güzel ürün.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...
  • Yakup Ç. A., başlığı Dikiz Aynasından Geri Görüş Kamerası Kullanan Var mı? olarak değiştirdi
48 dakika önce, Kadir Kocatürk yazdı:

ürün güzele benziyor.peki normal ayna olarak kullanımı nasıl? yani esas görev olan dikiz aynası özelliğini yerine getiriyor mu :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

oem aynaya göre biraz daha büyük ama düz ayna oem gibi açılı değil  benim için kullanımda bi sıkıntı olmadı . Sadece geri viteste aynanın yarısı ekran oluyor ileri viteste ekranın olduğu yer bile belli değil benim için ideal oldu çünkü geri kör noktayı aracımda kaybetti eşim içinde çok kullanışlı oldu

--25 dakika sonra eklendi--

satın alacaksanız  dört çeşidi var yanlış sipariş vermeyin ford focuslar için olanı 1 numara dikkat edin. Montajı çok kolay sadece kamera için geri vites ampulünden + ve şase alıyorsunuz ayna iletim kablosunda ilave bir anot kablo var onuda Aynanın anot una bağlıyorsunuz , şase aynanın şase kablosunu bağlamaya gerek yok çünkü av video iletiminden şase alıyor oem aynayı sökmek çok kolay cam bağlantısında göğüs tarafında bi tırnak var basıp yukarı yönlü itiyosunuz bu kadar  

Kadir Kocatürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 saat önce, Kadir Kocatürk yazdı:

 

 

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Aynayı beğendim bu aynayı alacağım. Sizin gönderdiğiniz kamera ve sensörü alınca hem görüntü hemde park sensör görevi görüyor öyle değil mi?  Peki o sensörü nereye bağladınız?  

 

Kamera için bende şöyle bir ürün buldum 

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/1884629525.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.