Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl Yazar comment_393740 Alarm,power düğmesi ve kapı kollarımız geldi. Torpido orj. ledi ve tavan panelide değişince işlerimiz azalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393742 Alarm modülü serviste 407 TL idi . Nereden temin ettiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl Yazar comment_393744 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Alarm modülü serviste 407 TL idi . Nereden temin ettiniz Evet servisten, Ne kadara geleceğini şuan bilmiyorum. Faturası kesilince belli olur. Galiba Kdv dahil 450 idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393745 Evet servisten, Ne kadara geleceğini şuan bilmiyorum. Faturası kesilince belli olur. Galiba Kdv dahil 450 idi. Hayırlı olsun . Ben yurtdışından almıştım 100 TL ye ancak henüz gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393746 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Evet servisten, Ne kadara geleceğini şuan bilmiyorum. Faturası kesilince belli olur. Galiba Kdv dahil 450 idi. Ankara da biryerde 70 tl dedilerdi bana modülü. @Serkan Karakoca sen mi demiştin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl Yazar comment_393747 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Hayırlı olsun . Ben yurtdışından almıştım 100 TL ye ancak henüz gelmedi. Ben yurtdışına güvenedim belki arızalı çıkar diye, birde servis kayıtlarına girmesi için servisten istedim. Servis Yetkiliside yakın arkadaşım o yüzden bazılarını çıkma bazı parçaları servisten alıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl comment_393968 08.12.2016 - 15:02 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Ankara da biryerde 70 tl dedilerdi bana modülü. @Serkan Karakoca sen mi demiştin? yok abi modül hiç biryerde kalmamış geçen benden biriside rica etti 2 saat aradım yok ... --9 dakika sonra eklendi-- @Tuncay A. uygulamalar başarılı güle güle kullanın bir ricam olacak torpidodaki ambiyans aydınlatmanın bir parça kodu ve detaylı bir kaç resmi var mı ? kırmızı mı yanıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl Yazar comment_393975 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: yok abi modül hiç biryerde kalmamış geçen benden biriside rica etti 2 saat aradım yok ... --9 dakika sonra eklendi-- @Tuncay A. uygulamalar başarılı güle güle kullanın bir ricam olacak torpidodaki ambiyans aydınlatmanın bir parça kodu ve detaylı bir kaç resmi var mı ? kırmızı mı yanıyor ? Hangi araç istiyorsunuz, parça kodunu çıkartayım. Kırmızı turuncu arası bir renk yanıyor. Montajdan resimler atarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl comment_393980 mca focus turkuaz için lütfen rica edeyim kırmızı gibi de olur ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl Yazar comment_393990 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: mca focus turkuaz için lütfen rica edeyim kırmızı gibi de olur ... Focus MCA için torpido aydınlatma vermiyor. Sanırım yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl comment_393991 malesef yok orası çok boş kalıyor fakat parçanın ücreti ne kadar sizin aracınıza uygun olan parça kodunu gönderebilirseniz ben bir arge yapayım boş vakitte Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20169 yıl Yazar comment_396106 Bi güncelleme atalım, V panjur boyandı, İç kapı ledli kolumuz, torpido lambamız, Tavan lambamız, jantımız vs takıldı, şuan olan resimlerle bi güncel çekelim. Ledli tavan ve kapı kolu resminide atarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20169 yıl comment_396107 Yorum atmak serbest de mi O boyalı parça diğer kısımlar arasında fazla sırıtmış, beğenmedim. Amerikalının, araya koyu bordo çekmesi gibi. (Bkz: F3 Usa spec) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın