Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20188 yıl comment_463723 Araç soğukken ve hafif rampalarda 1 ile kalkış esnasında geliyor bu ses, ısınınca ses yok. 60 binde dizel focus 3 mca. Ben hiç dert etmedim açıkçası, günde bi defa duyduğum bi ses ve işlevselliğe de zararı yok takmıyorum kafaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482869 aynı ses sorunu 2015 model 1.6 tdci focus aracımda var rampa yukarı kalkışlarda ve direksiyon sağa ya da sola kırık bir şekildeyse geliyor düz bir şekildeyse o ses yine gelmiyor.. bunun servis ya da parça değişimi dışında başka bir çözümü yok mudur? yukarda arkadaş belirtmiş ama 2900 tl gibi bir rakam ciddi anlamda yüksek. bu arada eklediğim linkteki ses ile birebir --3 dakika sonra eklendi-- Ayrıca bu sesle kullanmamızın aracın diğer aksamlarına zararı ya da sürüş güvenliğine negatif önde bir etkisi olur mu aydınlatırsanız sevinirim..teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482875 47 dakika önce, Orhan Aslan yazdı: Ayrıca bu sesle kullanmamızın aracın diğer aksamlarına zararı ya da sürüş güvenliğine negatif önde bir etkisi olur mu aydınlatırsanız sevinirim..teşekkürler Olmaz denilebilir en azından olanı duymadık ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482883 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Olmaz denilebilir en azından olanı duymadık ? çok teşekkür ederim cevabınız için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489582 Merhabalar o sorun ve ses bendede vardı . Fakat yeni bir şey keşfettim. Aracım ozel servıse gıderek yag degısımı fıltre degısımı mazot fıltresı degısdı ve orjınql dört lastik balata degıştı motocraft balata ile her şey normaldi. Sonra fark ettim alakasız şekilde debrıyaja basınca kesılen ve araç hareket halınde ıken çıkan garip sesler var durunca veya hareket halınde ıken debrıjaya basınca ses kesılıyor ınternette arastırdım bır Astra olan kısım vıdeo seklınde on tekerı kaldırıp sanjuman kulesınde sorun var ıse bu olur demıs bendede focus 3 2015 115 TDCİ var aracım 105 000 km sorunum sizce nedir veya bu sorunu yaşayan varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20187 yıl comment_490241 Volondan gelen sen 3 tane focus kullandım hepsinde aynı problem var kroniktir hepsinde oluyor şu an benim aracımdada var takmıyorum yazın azalıyor hatta kayboluyor kışın tekrar hortluyor bence takmayın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın