Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mk3 Makyajlı Dizel Manuel Focus'da Kalkış Sırasında Sürtünme Sesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç soğukken ve hafif rampalarda 1 ile kalkış esnasında geliyor bu ses, ısınınca ses yok. 60 binde dizel focus 3 mca.

Ben hiç dert etmedim açıkçası, günde bi defa duyduğum bi ses ve işlevselliğe de zararı yok takmıyorum kafaya.

• 6 ay sonra...
  • Yanıt 50
  • Görüntüleme 11,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Balatalarımızda (fren - debriyaj) Asbest yok. Uzun zamandır sentetik reçine/seramik alaşımlı malzeme ile ilerliyoruz.   Asbest içeren balatanın ömrü / performansı tabi ki daha iyi ama asbest

• Diğer markalarda ses var/yok bilemem. Bir önceki mesajımda yazmıştım ama (sanırım) gözden kaçmış. Asbestsiz balata "ses" olayının tek başına kaynağı değil.   Kendimden alıntı yapıyorum

• Muzaffer Kalkan
    Muzaffer Kalkan

Arkadaşlar dün serviste bir tanıdığımı aradım volant sesi için var mı gelişme diye Abi İyileştirilmiş parça geldi çatır çatır volant değiştiriyor herkes dedi garantiden yapılanda varmış ücretli olanda

Yanıtlama zamanı:

aynı ses sorunu 2015 model 1.6 tdci focus aracımda var rampa yukarı kalkışlarda ve direksiyon sağa ya da sola kırık bir şekildeyse geliyor düz bir şekildeyse o ses yine gelmiyor.. bunun servis ya da parça değişimi dışında başka bir çözümü yok mudur? yukarda arkadaş belirtmiş ama 2900 tl gibi bir rakam ciddi anlamda yüksek. bu arada eklediğim linkteki ses ile birebir 

--3 dakika sonra eklendi--

Ayrıca bu sesle kullanmamızın aracın diğer aksamlarına zararı ya da sürüş güvenliğine negatif önde bir etkisi olur mu aydınlatırsanız sevinirim..teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Orhan Aslan yazdı:

Ayrıca bu sesle kullanmamızın aracın diğer aksamlarına zararı ya da sürüş güvenliğine negatif önde bir etkisi olur mu aydınlatırsanız sevinirim..teşekkürler

Olmaz denilebilir en azından olanı duymadık ? 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Olmaz denilebilir en azından olanı duymadık ? 

çok teşekkür ederim cevabınız için

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar o sorun ve ses bendede vardı . Fakat yeni bir şey keşfettim. Aracım ozel servıse gıderek yag degısımı fıltre degısımı mazot fıltresı degısdı ve orjınql dört lastik balata degıştı motocraft balata ile her şey normaldi. Sonra fark ettim alakasız şekilde debrıyaja basınca kesılen ve araç hareket halınde ıken çıkan garip sesler var durunca veya hareket halınde ıken debrıjaya basınca ses kesılıyor ınternette arastırdım bır Astra olan kısım vıdeo seklınde on tekerı kaldırıp sanjuman kulesınde sorun var ıse bu olur demıs bendede focus 3 2015 115 TDCİ var aracım 105 000 km sorunum sizce nedir veya bu sorunu yaşayan varmı

Yanıtlama zamanı:

Volondan gelen sen 3 tane focus kullandım hepsinde aynı problem var kroniktir hepsinde oluyor şu an benim aracımdada var takmıyorum yazın azalıyor hatta kayboluyor kışın tekrar hortluyor bence takmayın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.